Cuplu de vis la Dinamo. Rednic şi Lucescu, împreună pentru redresarea "câinilor"!

30 nov 2018 7395 afişări Liga 1
Cuplu de vis la Dinamo. Rednic şi Lucescu, împreună pentru redresarea "câinilor"!

Mircea Rednic şi Mircea Lucescu ar putea lucra din nou în echipă la Dinamo. Cei doi ar putea prelua clubul de la Ionuţ Negoiţă, care este dispus să-l cedeze pentru doar cinci milioane de euro. "Il Luce" are viaţă grea în Turcia, la naţionala Ţării Semilunei, iar "Puriul" nu a renunţat la ideea de a deveni acţionar la un club, aşa că varianta ar putea sta în picioare.

Ajuns la vârsta de 73 de ani, Mircea Lucescu ar putea fi gata să pună capăt carierei de antrenor, în favoarea unui proiect care să merite implicarea sa totală. Iar asocierea cu Dinamo, clubul unde a fost o legendă atât ca jucător, cât şi ca antrenor, ar putea garanta sprijinul necondiţionat al suporterilor, dar şi atragerea cu mai multă uşurinţă a sponsorilor. O colaborare cu Mircea Rednic ar putea avea loc în 2019, după cum anunţă Pro TV.

Mircea Rednic a dezvăluit încă de la prezentarea oficială în cel de-al 4-lea mandat de antrenor la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare că a încercat să cumpere clubul. Tehnicianul de 56 de ani e ultimul care a adus titlul în Ştefan cel Mare, în 2007.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.