Cum vrea FCSB să scape de un jucător! A fost scos de pe grupul de Whatsapp al echipei, i-a fost luată maşina şi nu mai e primit la antrenamente | UPDATE Reacţia oficială a clubului

10 sep 2019 28949 afişări Liga 1
Cum vrea FCSB să scape de un jucător! A fost scos de pe grupul de Whatsapp al echipei, i-a fost luată maşina şi nu mai e primit la antrenamente | UPDATE Reacţia oficială a clubului

UPDATE Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a comentat despre cazul lui Gikiewicz, dar şi a lui Marc, aflat în aceeaşi situaţie. "Este incompletă ştirea şi are doar o tentă împotriva clubului. Nu! Versiunea reală este următoarea. Într-adevăr, nu contăm pe Lukasz (n.r. Gikiewicz) în acest moment.

E adevărat că vor fi situaţii în care el se va antrena separat. Dar, nicidecum nu a existat sau va exista o intimdare.

Maşina i s-a retras, dar nu numai lui, ci tututor jucătorilor, pentru că au fost duse la revizii. I se va da maşină, cum e normal. Apoi, salariul va fi plătit, aşa cum sunt plătite tuturor jucătorilor. A fost o convenţie cu domnul Becali, de la început, cu tot lotul, ca salariile să fie plătite după o lună sau ceva de acest gen, dar nu s-a întârziat niciodată", a declarat la Digi Sport Matinal Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB.

"Dacă nu se va antrena cu lotul, asta nu înseamnă că nu va avea condiţii UEFA, adică antrenament cu antrenor cu licenţă Pro, echipament. Cât despre faptul că a scos de pe whatsupp este o copilărie.

La fel este şi cu Marc, e în aceeaşi situaţie. În momentul ăsta ei se antrenează separat, nu sunt excluşi, au aceleaşi beneficii ca şi ceilalţi. Noi respectăm jucătorii care nu intră în planurile noastre. I-am propus şi lui variante de rezerve. I-am propus să plece împrumut, dar nu a vrut.

Ne purtăm foarte frumos cu ei, respectăm standardele UEFA. Nu va fi dezavantajat, dar nu-l poţi obliga nici pe Vintilă să facă pregătire cu 30 de oameni", a spus Narcis Răducan la Digi Sport.


Recent, Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a alcătuit o listă neagră, cinci jucători urmând a pleca de la vicecampioană. Între timp, patronul s-ar fi răzgândit şi doar unul ar urma să fie dat afară. Conform celor de la gsp.ro, dintre Claudiu Belu, Diogo Salomao, Andrei Marc, Alexandru Stan şi Lukasz Gikiewicz, doar ultimul va fi îndepărtat.

"Nici nu ştiu cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi am mers pe mâna lui. Omul vrea bani doar dacă confirmă", declara finanţatorul FCSB despre atacantul polonez, dar acum acesta e forţat să semneze rezilierea. Sursa menţionată susţine că Lukasz Gikiewicz a fost scos de pe grupul de Whatsapp al echipei, unde se discuta programul, i-a fost luată maşina pe care o primise de la club în momentul în care a semnat acordul şi nu mai e primit la antrenamente. Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă l-a trimis să se pregătească singur, fără a i se da măcar o minge. Gikiewicz nu a fost plătit nici pe luna august.

Reprezentantul fotbalistului, Georgi Gradev, a cerut explicaţii din partea clubului, FCSB fiind acuzată că "încearcă să-l hărţuiască şi să-l intimideze pe fotbalist pentru a-l forţa să-şi rezilieze contractul".

"Noi nu vrem să ne comportăm ca patronul. E reprezentaţia lui, nu ne interesează. Pentru noi, este o chestiune internă pe care dorim să o rezolvăm. Dacă nu o vom rezolva şi va deveni o chestiune juridică, atunci media va afla", a mai spus Gradev, avocatul lui Gikiewicz.  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.