Cum îşi bate joc CS Universitatea Craiova de suporteri invocând noţiunea de "RESPECT". Ce susţinea clubul lui Rotaru în urmă cu şase zile despre Devis Mangia, înainte de demitere

15 apr 2019 3480 afişări Liga 1
Cum îşi bate joc CS Universitatea Craiova de suporteri invocând noţiunea de "RESPECT". Ce susţinea clubul lui Rotaru în urmă cu şase zile despre Devis Mangia, înainte de demitere

Devis Mangia nu mai e antrenorul lui U Craiova, începând de luni, 15 aprilie. Deşi în urmă cu şase zile clubul susţinea că are încredere în antrenorul italian, luni l-a demis de la cârma echipei din Oltenia. 

Citeşte şi: Cine l-a înclouit pe Devis Mangia!

Pe 9 aprilie, U Craiova făcea un anunţ public, "ca răspuns la speculaţiile apărute în mass media în ultimele zile". Clubul susţinea că nu are de gând să-l schimbe pe italianul de pe bancă: "Ca răspuns la speculaţiile apărute în mass media în ultimele zile, Universitatea Craiova face următoarele precizări:

Ştiinţa şi-a clădit întreaga reconstrucţie pe ceea ce am numi RESPECT. Respect pentru suporteri, pentru regiune, pentru colegii noştri, pentru oamenii cu care lucrăm. Ca atare, nu am luat nici măcar o secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului, cu atât mai puţin să contactăm posibili înlocuitori. Universitatea Craiova este un club profesionist, care de-a lungul anilor credem că a demonstrat echilibru, seriozitate şi o bună capacitate decizională. Şi toate aceste valori în care credem şi pe care le-am pus în aplicare n-au fost în zadar: datorită lor, Universitatea este un club stabil, bine organizat, poate singura echipă din Liga I cu bugetul asigurat până în iunie 2022, fără să mai aibă nevoie de vânzări de jucători sau de aportul acţionarilor.

Obiectivul principal însă, este construcţia unei echipe care în toamna următoare să reprezinte România în grupele unei competiţii europene", a transmis, printre altele, U Craiova prin intermediul paginii de Facebook. 

Devis Mangia a fost instalat la Craiova în vara anului 2017. A adus primul trofeu în Bănie după 25 de ani, Cupa României, acum un an. De asemenea, cu Mangia, Craiova a fost pentru prima dată pe podium, pe locul 3, după 23 de ani, la finalul stagiunii precedente.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.