Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru, patronul Craiovei: ”E om? Să scrie pe el! Ăsta e un produs al nemerniciei din zilele astea”

21 mai 2019 6865 afişări Liga 1
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru, patronul Craiovei: ”E om? Să scrie pe el! Ăsta e un produs al nemerniciei din zilele astea” Petrecere Craiova, Mihai Rotaru a scandat împotriva rivalelor Dinamo, Steaua, Rapid

Cornel Dinu este indignat după ce a văzut imaginile în care patronul Craiovei, Mihai Rotaru, alături de liderii echipei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu, scandează expresii jignitoare la adresa celor de la Steaua, Dinamo şi Rapid. Totul s-a întâmplat la petrecerea de final a sezonului, eveniment ce a avut loc duminică.

"Care e, mă, Rotaru? Nu, nu mi-l arăta, că vreau să dorm liniştit la noapte. Nu vreau să visez urât!", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport, indetificându-l cu greu pe Mihai Rotaru. Apoi, simbolul dinamovist a continuat pe aceeaşi linie: "E om, mă. Trebuie scris pe el. E om".

"Domne, decadenţa la români nu cunoaşte margini. Când e vorba de distrugere, avem genetic lucrul ăsta. Manelele au invadat peste tot ce înseamnă distracţia, cultura românească, între ghilimele. Deci, este înfiorător! Lasă chestia, între jucătorii Stelei şi ai lui Dinamo, pe timpuri, exista o luptă teribilă în teren, dar o prietenie, respect, educaţie.

Să-l lăsăm pe bietul ăsta, Rotaru ăsta, un produs al nemerniciei din zilele astea, produs al speculaţiilor retrocedărilor incontestabil.

Se întorc în mormânt prietenii mei Oblemenco, Deselnicu, Balaci. Păi, ce conducători a avut Craiova. Ştefan Andrei, Traian Ştefănescu, intelectuali rasaţi, care şi pe ăştia îi înjurăm acum, că ăsta e neamul. Dezastrul, nu neamul. Hahalerele care fac regula. S-a ales praful de educaţie"
, a mai spus ”Mister”.

Craiova a terminat sezonul şi conducerea le-a organizat jucătorilor şi membrilor din stafful tehnic o pertrecere. Deşi momentul trebuia să fie unul de celebrare a performanţelor din această stagiune, totul s-a terminat într-un război de la distanţă cu rivalele tradiţionale, Steaua, Dinamo şi Rapid. ”Am fost în B, suntem în A, să-i dăm la .... lui Steaua. Şi lui Dinamo, şi lui Rapid, pentru că Ştiinţa n-a murit", a fost sloganul şocant al oltenilor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.