Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dan Petrescu după CFR - FCSB: "E un ciugulitor disperat! Un distrugător care are randament doar în contul din bancă!". Cum a fost derby-ul? "Latră şi câinele meu la fotbalul ăsta"

14 apr 2019 18219 afişări Liga 1
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dan Petrescu după CFR - FCSB: "E un ciugulitor disperat! Un distrugător care are randament doar în contul din bancă!". Cum a fost derby-ul? "Latră şi câinele meu la fotbalul ăsta"

Derby-ul CFR - FCSB din etapa a cincea a playoff-ului Ligii 1 Betano s-a încheiat 0-0. La finalul unui meci anost, Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo, l-a criticat de antrenorul liderului, Dan Petrescu.

"E durerors să vezi un astfel de meci. N-avea cum să ne ia somnul. Suferim când vedem astfel de chinuri ale fotbalului. S-a ajuns la mascarada asta. Râdem, glumim şi spunem că mergem mai departe. E dureros ce se întâmplă în fotbal pentru că exact asta se întâmplă şi cu societatea. Se reflectă în toate domeniile, inclusiv în fotbal. E înfiorător! Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul. Singurele aşa zise faze de poartă au fost nişte întâmplări. Nu se intră în careu. Nişte defensive cinice, mingi aruncate la întâmplare. E dramatic. Nu se uită şi ei la ce se joacă în lume?", a declarat Cornel Dinu pentru gsp.ro.

"Mi-a rămas pe retină o imagini din tinereţe, de acum 30 de ani, citeam Căderea Constantinopolului. Era o scenă teribilă: o întâlnire între Gingis-Han cocoşat şi Timur Lenk şchiop.  Ziceau: 'Uite, mă, cum a ajuns lumea asta. Un cocoşast şi un chior o conduc'”, a mai spus Dinu, apoi i-a atacat pe cei doi antrenori, ţinta principală fiind Dan Petrescu. "Ce să mai zic de antrenori. Te uiţi la săracul Teja, nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor, iar Dan Petrescu e un ciugulitor disperat din fotbal. Are un cinism infiorător...joci doar în apărare, hai că Moutinho s-a mai plimbat prin mijlocul ăla inexistent al FCSB-ului, dar Petrescu s-a remarcat doar prin grimasele alea de supărare".

"Mister" a continuat în aceeaşi notă: "El jucat la Foggia, era Zeman antrenor, unul care juca ofensiv, dar aici, la CFR, nu văd absolut nimic. E dureros să iei milioane de euro şi să nu înobilezi fotbalul, să fii un distrugător care să aibă randament doar în bancă. El a avut antrenori ofensivi peste tot şi nu se poate să gândeşti acum aşa fotbalul...

Te uiţi la Liverpool cu Chelsea şi după te uiţi la imitaţia asta de aşa zis fotbal.  Latră şi câinele meu la fotbalul ăsta. E jalnic, e durerors. Majoritatea sunt nişte îngrijitori, niştre profitori. Decadenţa nu cunoaşte margini".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.