Contracte anti-Borcea!

29 ian 2010 17 afişări Liga 1
Contracte anti-Borcea! Contracte anti-Borcea

La finalul turului, Cristi Borcea a declarat pe un ton extrem dedur: "M‑am săturat, o să aveţi o surpriză când o să vedeţi listapentru Dinamo II! Cine mai greşeşte, indiferent de nume o să joacepe la Botoşani, o să stea în hoteluri de două stele şi o să meargă14 ore cu autocarul!".

Şi acţionarul s-a ţinut de cuvânt. În urmă cu jumătate de lună,site-ul oficial al clubului a publicat lista primelor zece nume cudinamovişti care pot fi trimişi la "satelit". În momentul în careşi-au văzut numele pe "lista neagră", jucătorii au avut reacţiiopuse. Unii nu au fost deranjaţi, alţii au fost puşi în faţafaptului împlinit şi s-au mulţumit doar să "mustăcească", în timpce alţii au trecut la fapte.

L-au contactat pe preşedintele executiv şi l-au anunţat franc."Cristi, noi nu putem să jucăm la Dinamo II!". La întrebarea "dece?", jucătorii aveau pregătit şi răspunsul. "Avem clauză încontract, uite, citeşte, nu putem fi trimişi la satelit!", au spuscei în cauză, fluturându-şi angajamentele în faţa lui Borcea sprestupoarea acestuia". Cei trei fotbalişti care nu pot fi trimişi laDinamo II sunt Cristi Munteanu, Emilian Dolha şi OusmaneN'Doye.

Listaneagră

Dolha

CristiMunteanu

Pulhac

Lucian Goian

Torje

N'Doye

Adrian Cristea

Zicu

Cristian Daminuţă

Moţi

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.