Comitetul Director al CSMS Iaşi a decis: Prunea va plăti amenda de 11.500 de lei din buzunarul propriu şi va sta în concediu 15 zile. Cine va prelua atribuţiile preşedintelui

31 aug 2015 51 afişări Liga 1
Comitetul Director al CSMS Iaşi a decis: Prunea va plăti amenda de 11.500 de lei din buzunarul propriu şi va sta în concediu 15 zile. Cine va prelua atribuţiile preşedintelui

Comitetul Director al CSMS Iaşi a aprobat, luni, cererea preşedintelui executiv Florin Prunea de a intra în concediu de odihnă. Membrii CD au decis, însă, ca Prunea să stea acasă 15 zile, şi nu 21, aşa cum a solicitat preşedintele. 

“Comitetul Director întrunit astăzi a fost de acord cu cererea formulată de preşedintele executiv Florin Prunea de a intra în concediu de odihnă. După calculul făcut, pentru cele 8 luni de muncă domnul preşedinte are dreptul la 15 zile de concediu. Asfel, începând de astăzi, 31 august, preşedintele Prunea va fi în concediu de odihnă. Atribuţiile dumnealui vor fi preluate de către vicepreşedintele Cristi Stărică”, a declarat Leonida Antohi.

Totodată, Comitetul Director a decis să-i reţină lui Florin Prunea din salariu suma de 11.300 de lei, reprezentând amenda primită după meciul cu Steaua din sezonul trecut.

“La prima plată a salariului, domnului preşedinte îi va fi reţinută suma de 11.300 de lei. Dumnealui a solicitat ca banii să fie opriţi eşalonat, dar Comitetul Director a decis ca suma să i se reţină integral, la prima plată”, a mai spus Antohi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.