Când se face loc pentru noul stadion Dinamo: "Primul buldozer va intra în luna martie a anului viitor"

8 nov 2018 3599 afişări Liga 1
Când se face loc pentru noul stadion Dinamo: "Primul buldozer va intra în luna martie a anului viitor"

Antrenorul echipei de rugby a lui Dinamo, Cristi Hîldan, a anunţat că lucrările noului stadion al roş-albilor vor începe în martie 2019, în prima fază urmând ca velodromul, în locul căruia va fi ridicată noua arenă, să fie delomat.

"Din ce ştiu eu, primul buldozer la velodrom va intra în luna martie a anului viitor! Mai sunt aproximativ patru luni de aşteptare. Chiar zilele acestea ni s-a stricat instalaţia de încălzire în vestiar şi am mers la conducerea Clubului Sportiv. Ni s-a transmis că nu se poate repara pentru că urmează să fie dărâmat. Norocul nostru e că luăm vacanţă la începutul lui decembrie şi, după aceea, am înţeles că ne vor da un nou spaţiu unde să ne facem vestiar", a spus Cristi Hîldan, fratele "Unicului Căpitan", pentru doardinamo.ro.

Stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru EURO 2020, program în care au rămas arenele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. Conform Companiei Naţionale de Investiţii, capacitatea stadionului din Ştefan cel Mare va fi de 18.000 de locuri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.