Cade transferul lui Nemec!? Cum ar fi răspuns slovacul ofertei lui Becali şi anunţul conducerii lui Dinamo: "Nu mai suntem de acord să plece!"

16 nov 2017 14694 afişări Liga 1
Cade transferul lui Nemec!? Cum ar fi răspuns slovacul ofertei lui Becali şi anunţul conducerii lui Dinamo: "Nu mai suntem de acord să plece!"

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a anunţat că echipa din Ştefan cel Mare nu mai e dispusă să-l vândă pe Adam Nemec la FCSB! Mai mult, oficialul alb-roşu a transmis că slovacul ar fi refuzat prima propunere făcută de Gigi Becali, care apucase să se laude că e aproape înţeles cu experimentatul atacant.

Într-o şedinţă organizată marţi, la RIN, conducerea lui Dinamo a luat hotărârea de a nu mai vine niciun jucător rivalei FCSB, dar cazul lui Adam Nemec e unul aparte. Slovacul are pe masă oferta de la FCSB şi pe cea de la CFR, iar în iarnă va putea semna cu cine doreşte, dat fiind că intră în ultimele şase luni de contract cu Dinamo.

Speriaţi de reacţie suporterilor în cazul în care vor mai ceda un jucător marii rivale, şefii din Ştefan cel Mare, fără implicarea lui Negoiţă, au luat decizia de a nu mai trimite niciun jucător la clubul lui Gigi Becali. Joi dimineaţă, la ProX, Alexandru David a transmis că slovacul a refuzat deja o ofertă venită de la FCSB, dar şi că alb-roşii nu vor accepta propunerea finanţatorului vicecampioanei, oricât de bună ar fi: "Nu vom vinde niciun jucător către FCSB, chiar dacă oferta va fi extraordinar de bună. Au fost discuţii cu Gigi Becali legate de Adam Nemec, dar ştiu că jucătorul nu a fost de acord cu oferta pe care a primit-o de la FCSB. Indiferent dacă Gigi Becali sau FCSB se înţeleg cu Nemec, Dinamo nu mai este de acord ca jucătorul să plece la Steaua", a spus David.

Dacă David anunţă că Nemec a refuzat propunerea lui Becali, finanţatorul FCSB-ului a transmis, marţi, că e aproape înţeles cu slovacul: "E adevărat că purtăm discuţii cu jucătorul, nu suntem departe să ne înţelegem", spunea Becali, care a pus pe masă un salariu de 250.000 de euro şi o primă de instalare de 100.000 de euro pentru a-l convinge pe Nemec.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.