Becali îi "împinge" pe Tănase şi Gnohere spre transfer: "În iarnă, îi vând pe amândoi cu câte 6-7 milioane de euro". Unde îi trimite pe doi dintre cei mai buni jucători de la FCSB

28 sep 2018 5497 afişări Liga 1
Becali îi "împinge" pe Tănase şi Gnohere spre transfer: "În iarnă, îi vând pe amândoi cu câte 6-7 milioane de euro". Unde îi trimite pe doi dintre cei mai buni jucători de la FCSB

Nicolae Dică se pregăteşte de noi remanieri în lotul FCSB, după ce Gigi Becali a dezvăluit interesul unei echipe din Arabaia Saudită pentru Harlem Gnohere şi Florin Tănase. Conform finanţatorul FCSB, pentru cei doi atacanţi a cerut 15 milioane de euro. 

FCSB şi-ar putea pierde cei mai importanţi jucători din atac, aspect care nu-l deranjează pe Gigi Becali, care vede deja milioanele de euro venite din partea unei echipe din Arabia Saudită. În uiltima sa intervenţie, omul de afaceri a dezvăluit că a cerut 15 milioane de euro pentru amândoi: "În iarnă îl vând pe Gnohere sau pe Tănase cu 6-7 milioane de euro. Am cerut 15 pe amândoi, în acelaşi loc. Îi dau prin Arabia Saudită. Nu mai ţin minte echipa", a declarat Becali pentru DigiSport.

Conform declaraţiei lui Becali, Florin Tănase nu ar avea de ales în condiţiile în care cele două cluburui ar pica de acord: "Păi dacă iau eu 7 milioane de euro, se duce Tănase. O avea drum în Vest, dar dacă nu-l vor echipele", a adăugat finanţatorul FCSB pentru sursa citată. 

12 goluri au marcat cei doi de la începutul acestui sezon. 10 goluri are Gnohere, în timp ce Tănase a marcat în două rânduri. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.