"Am înţeles perfect mesajul!" Anunţul final al lui Prunea despre venirea la Dinamo

6 nov 2018 6878 afişări Liga 1
"Am înţeles perfect mesajul!" Anunţul final al lui Prunea despre venirea la Dinamo

Florin Prunea a anunţat din nou că nu va semna cu Dinamo, dar l-a înţepat pe preşedintele clubului, Alexandru David, care i-a criticat dur pe elevii lui Mircea Rednic după eliminarea din Cupa României.

"Nu ştiu cât de mult se pot apropia conducătorii de jucători în această perioadă. Din câte am văzut, conducătorii lui Dinamo au atacat jucătorii, nu i-au ajutat. E un capitol închis pentru mine, am înţeles perfect mesajul. Le mulţumesc pentru ofertă, dar fiecare merge pe drumul lui. Poate pe viitor mă voi întoarce acasă", a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a avut o adevărată tiradă după eliminarea din Cupa României: "A trecut rândul antrenorilor, acum a venit rândul jucătorilor. N-au înţeles că după plecarea lui Subotic vine şi rândul lor. Le plângem de milă de jucătorilor, e vina antrenorilor, e vina, e vina conducerii... dar ce a fost aseară a fost o bătaie de joc! Antrenorul trebuia să le facă cine ştie ce miracole. Ce să le facă antrenorul?

Să intrăm eu, Rednic, Negoiţă să jucăm cu o echipă din Liga 3? Am făcut selecţia prost, am îneţeles, dar ai jucat cu o echipă de Liga 3. În Cupa României! Ei s-au blocat când au auzit că li se va face o evaluare. Trebuiau să arate că au valoare, dar s-au blocat. Dacă nu rezistă la Dinamo, să se ducă să se angajeze. Să lucreze opt ore, să stea liniştiţi."


Dinamo a fost eliminată de Csikszereda din Cupa României, cu scorul de 9-8 la loviturile de departajare, după un meci de-a dreptul nebun. "Câinii" au fost conduşi cu 2-0, au egalat prin Nistor şi au trimis partida în prelungiri, dar formaţia din Liga 3 a avut puterea să împingă jocul la penalty-uri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.