”Adio, Dinamo!” Rednic a dat răspunsul final: Nu mai cumpără clubul şi îl face praf pe Ionuţ Negoiţă: ”La cât rău mi-a făcut, este exclus”

19 iun 2019 8227 afişări Liga 1
”Adio, Dinamo!” Rednic a dat răspunsul final: Nu mai cumpără clubul şi îl face praf pe Ionuţ Negoiţă: ”La cât rău mi-a făcut, este exclus”

Chiar dacă Ionuţ Negoiţă i-a înaintat proprunerea de a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo în schimbul a trei milioane de euro, Mircea Rednic (57 de ani) a luat o decizie definitivă. Nu se va întoarce la clubul din ”Ştefan cel Mare”.

Fostul antrenor al ”câinilor” este deranjat de actuala strategie a clubului. Acesta a dezvăluit că grecul Athanasios Papazoglou este aproape de a pleca, el fiind unul dintre jucătorii aduşi de Rednic :“Pentru moment, au luat antrenor, manager, au reziliat cu toţi jucătorii, azi l-au chemat pe Papazoglou să plece şi el. Înseamnă că merg pe proiectul lor. Nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni şi pe altul, dar ca să fiu făcut proprietar, la cât rău mi-a făcut, este exclus. Să stea cu 40% şi eu cu 51%, eu să plătesc datoriile şi să o iau de la capăt, să aduc jucători, să lucrez cu un alt antrenor. Eu am spus clar, vreau să mai antrenez până la 60 de ani.

Am dat prime, am împrumutat clubul, am adus bani de la mine, jucătorii nu mai sunt platiţi de două luni, înseamnă că nu sunt apreciat şi nu vrea să fiu luat la mişto. Deci nici ca antrenor, nici ca proprietar, nu vin. Au reziliat cu toţi jucătorii, am construit ceva şi acum au dărâmat tot. Nu accept să fiu bătaie de joc. Papazoglou a dat goluri cât Popa, Subotic şi alţii adunat, deşi a venit nepregătit. O să îşi găsească echipă. Am construit o echipă în iarnă pentru că situaţia o cerea şi am avut 12 victorii. Sunt alături de voi, sufăr pentru voi, dar nu vreau să fiu luat la misto”,
a spus Mircea Rednic, pentru Radio Dinamo 1948.

Rednic a fost înlocuit cu Eugen Neagoe. Patronul n-a fost de acord cu noi investiţii, iar Rednic a fost pus pe liber. Pretextul lui Negoiţă a fost locul 9 pe care a terminat Dinamo, cea mai slabă clasare din istoria clubului.

26 de partide a bifat ”Puriul” pe banca celor de la Dinamo, de la preluarea echipei. 11 victorii, nouă rezultate de egalitate şi şase înfrângeri a bifat echipa din ”Ştefan cel Mare” cu Rednic pe banca tehnică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.