Adevăratul motiv al plecării lui Mihai Stoica de la FCSB! Ce se ascunde, de fapt, în spatele deciziei: Becali a dat cărţile pe faţă

8 aug 2019 24020 afişări Liga 1
Adevăratul motiv al plecării lui Mihai Stoica de la FCSB! Ce se ascunde, de fapt, în spatele deciziei: Becali a dat cărţile pe faţă

Mihai Stoica (54 de ani) a plecat de la FCSB, iar motivul iniţial înaintat de Gigi Becali (61 de ani) fost cel conform căruia directorul sportiv al viceampioanei vrea să se odihnească o perioadă. Se pare, însă, că motivul real ar fi cu totul altul. Dezvăluit chiar de Gigi Becali, care a scos la iveală ceea ce crede cu adevărat despre plecarea lui MM.

Stoica, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Gigi Becali la FCSB, a luat o pauză de la echipă, după ultimele evenimente din viaţa vicecampioanei. MM nu a mai stat pe bancă la ultimele partide şi acum şi-a luat, conform anunţului lui Gigi Becali, pauză de odihnă. Totuşi, chiar latifundiarul din Pipera a revenit asupra vorbelor sale şi a dezvăluit că Mihai Stoica s-ar putea să aibă şi un alt motiv.

Becali crede că lui MM Stoica nu i-a mai convenit felul în care este făcută strategia la FCSB. Directorul sportiv ar fi vrut să fie mai implicat. ”Cred că şi asta. Adică de asta cred. El ar vrea să se implice mai mult şi nu poate, cred că asta e de fapt”, a dezvăluit Gigi Becali, la DigiSport.

Stoica a invocat probleme personale

Înainte de anunţul făcut de Gigi Becali, Mihai Stoica susţinea că are probleme cu un membru al familiei şi că acesta este motivul pentru care are nevoie de o pauză. ”Am probleme personale. Sunt foarte apăsat. Nu pot să fiu relaxat. Am probleme familiale foarte grave. Am probleme cu un membru al familiei, la care ţin foarte mult, care e pe moarte. Am nevoie de o pauză, nu sunt bine deloc.

Asta este, din păcate, în viaţă mai sunt şi astfel de perioade. Până la urmă, fotbalul nu este cel mai important lucru din viaţa unui om. Eu am aşa o perioadă în care trebuie să mă gândesc bine ce am de făcut”
, a spus Mihai Stoica, la DigiSport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.