A pierit curajul lui Dică. Prima reacţie după ce Becali l-a expus public şi a recunoscut că nu "mişcă" la FCSB. Discuţia pe care a avut-o cu patronul: "Aşa a spus!"

23 oct 2018 12240 afişări Liga 1
A pierit curajul lui Dică. Prima reacţie după ce Becali l-a expus public şi a recunoscut că nu "mişcă" la FCSB. Discuţia pe care a avut-o cu patronul: "Aşa a spus!"

Nicolae Dică a luat atitudine după perioada grea prin care trece FCSB. A dat vina pe Gigi Becali că se bagă la echipă, iar acum continuă să-şi facă şi mai cunoscută opinia. Din câte se pare, antrenorul a purtat şi o discuţie cu patronul, în care i-a spus că vrea să decidă şi el.

Înfrângerea cu Craiova i-a pus capac lui Dică. După meci a venit nervos la conferinţa de presă şi a dezvăluit cum stau lucrurile la echipă. Gigi Becali manevrează totul, iar el nu este lăsat să ia prea multe decizii. Recent, Dică a declarat că a vorbit cu latifundiarul şi au fost puse la punct mai multe aspecte.

”Nu îmi reproşez nimic din ceea ce fac. A fost o părere a mea, am avut discuţii cu patronul ieri şi totul, zic eu, s-a rezolvat. Am fost dezamăgit că am pierdut jocul cu Universitatea Craiova după ce făcusem o primă repriză foarte bună. S-a înţeles că patronul face absolut totul şi eu nu fac absolut nimic. M-am referit la alte lucruri. Din discuţia pe care am avut-o ieri cu patronul cred că am ajuns la un numitor comun.

I-am spus nişte lucruri pe care eu le consider normale. Dânsul a spus că le înţelege şi vom vedea în viitor ce va fi. Dânsul a mai spus aceste lucruri şi în urmă cu doi ani, şi în urmă cu trei ani. Nu este prima dată. Nu e ceva nou. Aşa este el, mereu a declarat asta, că vrea să ştie tot ce se întâmplă şi e normal până la urmă ca un patron să vrea să ştie tot ce se întâmplă la echipa lui”,
a declarat Dică pentru Telekom Sport.

Totuşi, antrenorul este conştient că nu putea garanta rezultate mai bune, dacă avea libertate. ”Nu am de unde să ştiu că era mai bine dacă eu decideam. Poate era mai bine, poate era mai rău. Nu pot să ştiu acest lucru” a încheiat Dică.

Supărat pe rezultat şi pe situaţia în care a ajuns, Dică a decis că e momentul să nu mai tacă, imediat după înfrângerea de la Craiova. A cerut "libertate mai mare", considerând că doar aşa va reuşi să dreagă situaţia: "Nu mă tem. Muncesc mult, ştiu ce fac, iar uneori se întâmplă să nu iasă cum îşi doreşte patronul. În continuare, dacă voi avea o libertate mai mare, cred că voi reuşi să fac mai multe lucruri", a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de după a doua înfrângere consecutivă în Liga 1 Betano.

Apoi, Becali l-a pus într-o lumină cât se poate de nefavorabilă: "Vă spun adevărul, că să nu mai ocoliţi! Niciodată nu mă supăr când cineva spune adevărul. Dică a spus adevărul. Cum adică repercusiuni? Eu sunt genul care pedepsesc oamenii când spun adevărul? Omul are dreptate, nu e lăsat de mine, de aia face ce face. N-are omul nicio vină. Cum să-l dau afară pe Dică dacă sunt vinovat eu?", a fost replica patronului, la Digi Sport.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.