A jucat şi a antrenat CFR şi FCSB, iar acum şi-a ales favorita la titlu: “Ar merita să câştige campionatul”. Cum crede că se va face diferenţa în derby

14 apr 2019 3924 afişări Liga 1
A jucat şi a antrenat CFR şi FCSB, iar acum şi-a ales favorita la titlu: “Ar merita să câştige campionatul”. Cum crede că se va face diferenţa în derby

Liderul selecţiilor la echipa naţională s-a întors în România, pe finalul carierei, la FCSB şi a câştigat campionatul în 2005. CFR l-a atras atunci cu un contract de jucător-antrenor, iar din aceastgă postură Dorinel Munteanu i-a dus pe ardeleni până în finala Cupei Intertoto. Mai apoi, în 2008, fostul mijlocaş a antrenat şi FCSB. “La Steaua am revenit după perioada petrecută în Germania, am câştigat un campionat. Mă leagă performanţa pe care am adus-o la Steaua în momentul respectiv. CFR mi-a dat şansa să fiu antrenor-jucător şi am obţinut, la momentul respectiv, rezultate remarcabile cu CFR-ul. Practic am început drumul spre performanţele CFR-ului”, a povestit Dorinel Munteanu, la Look Plus.

“Va fi o dezamăgire la CFR, dacă nu câştigă titlul. Steaua poate relansa campionatul”

 Antrenorul vede echipa din Gruia favorită să câştige titlul. “CFR, dacă câştigă, va face un pas foarte, foarte important. Să nu uităm că a condus în majoritatea timpului campionatul. Sunt convin că va fi o dezamăgire, dacă CFR nu câştigă campionatul, fiindcă s-au mişcat foarte multe la CFR. Ar merita să câştige. CFR şi anul trecut a arătat că este o echipă matură, care ştie ce vrea, care ştie să-şi câştige punctele. Şi un rezultat de egalitate avantajează CFR-ul, dar nu poate să-i liniştească. Sunt convin că ambele echipe vor mai pierde puncte, până la finalul campionatului, aşa că se joacă. Dacă Steaua câştigă, e clar că a relansat campionatul. Acest joc nu va sta într-un singur jucător. Echipa va decide”, a spus Dorinel Munteanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.