Ionuţ Popa, grav bolnav. "Starea sa s-a agravat recent"! Cum îl puteţi ajuta pe "Popică"

30 iun 2019 32846 afişări Fotbal Intern
Ionuţ Popa, grav bolnav. "Starea sa s-a agravat recent"! Cum îl puteţi ajuta pe "Popică"

Ionuţ Popa (66 de ani), unul dintre cei mai carismatici antrenori din România, ultima dată pe banca celor de la UTA, e grav bolnav, de la începutul lunii martie fiind în concediu medical şi apoi liber de contract.

Experimentatul antrenor arădean acuză probleme de sănătate de pe la mijlocul lunii ianuarie, trecând pe la mai mulţi medici din Arad, Iaşi, Timişoara sau Cluj-Napoca. Iniţial, se părea că vorbim despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat şi după sesiunile de fizioterapie. De la începutul lunii martie, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara i-a impus restricţii clare legate de stilul de viaţă şi, astfel, nu a mai condus antrenamentele UTA-ei şi nici nu a luat pe bancă la jocurile din campionat. În locul său, secundul Cristian Păcurar a condus ”Bătrâna Doamnă” în ultimele 14 etape ale sezonului recent încheiat. Ultimul meci în care Ionuţ Popa a stat pe bancă a fost cel din etapa a 24-a, de la victoria de la Arad cu ACS Poli (2-1).

Unul dintre cluburile pe care le-a antrenat în cariera sa, ACS Poli Timişoara, a emis un comunicat în care îi îndeamnă pe toţi iubitorii de fotbal care vor să-l ajute cu bani pe Ionuţ Popa o pot face donând în contul bancar al fiicei tehnicianului.

"Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean. Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.

Vă mulţumim!

Radu Birlică (administrator special)"
, se arată pe siteul celor de la ACS Poli Timişoara.

În urmă cu trei luni, fostul secund al lui Ionuţ Popa, Cristian Păcurar, spunea: "A fost la 5-6 doctori, la Timişoara, Arad, Iaşi, Budapesta, şi nimeni nu i-a dat de cap problemei". "Popică" are mai multe probleme medicale, inclusiv la nivelul ţesuturilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.