FOTO & VIDEO | Fără să fie folosit, noul stadion din Tg. Jiu s-a deteriorat! Imagini incredibile: acoperişul s-a surpat, iar ploaia l-a transformat în "fântână"

29 iul 2018 55521 afişări Fotbal Intern
FOTO & VIDEO | Fără să fie folosit, noul stadion din Tg. Jiu s-a deteriorat! Imagini incredibile: acoperişul s-a surpat, iar ploaia l-a transformat în "fântână"

Noua arenă din Tg. Jiu, neterminată încă, începe să "ruginească". Performanţele obţinute de Pandurii în anii trecuţi le-au forţat mâna autorităţilor locale să construiască un nou stadion în Târgu Jiu. Pandurii e acum în Liga 2, iar arena a rămas nefinalizată şi începe să se deterioreze!

Pe reţelele sociale circulă un videoclip postat de Viorel Salvador Caragea, în care este ilustrat modul cum plouă prin acoperişul arenei neterminate de la Tg. Jiu. Oraşul a fost "lovit" de o furtună, iar acoperişul a cedat, sub presiunea apei.Recent, stadionul din Tg. Jiu a fost inclus de premierul Viorica Dăncilă pe lista de realizări a Guvernului pe care îl conduce, deşi încă nu a fost finalizat. Acesta ar urma să aibă peste 12.000 de locuri, toate acoperite, un hotel de patru stele, o zonă comercială şi săli de conferinţe. Investiţia până în prezent se ridică la 22 de milioane de euro, iar beneficiar este Compania Naţională de Investiţii, banii necesari construcţiei venind de la bugetul de stat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.