EXCLUSIV | Când va fi externat Cornel Dinu, ce diagnostic i-au pus medicii şi ce cadou i-au adus fanii la spital! FOTO

4 iun 2018 10960 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | Când va fi externat Cornel Dinu, ce diagnostic i-au pus medicii şi ce cadou i-au adus fanii la spital! FOTO

Cornel Dinu a trecut prin momente de cumpănă în aceste zile. A fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urmă cu aproape o săptămână, mai exact marţi seara, iar azi va fi externat. Iniţial s-a spus că "Mister" are pneumonie, dar în realitate s-a confruntat cu afecţiuni cardiologice.

Simbolul lui Dinamo a fost operat pe cord în 2011, fiindu-i montate mai multe by-pass-uri, o intervenţie menită să-i revascularizeze arterele, practic se îmbunătăţeşte fluxul sanguin al inimii. De atunci, ia pastile şi merge la control regulat. Dar, recent, Dinu a discutat şi cu un alt doctor, iar acesta, în urma unei examinări, i-a schimbat schema de medicamente şi organismul a reacţionat.

A acuzat o stare de rău, a fost dus imediat la spital şi aici, în urma unor teste specifice, inclusiv coronarografie (o radiografie a arterelor coronare), şi cu ajutorul medicamentelor a reuşit să-şi revină. Azi va fi externat, după aproape o săptămână în spital, medicii dorind să-l ţină sub observaţie pentru a se asigura că totul e sub control.

Suporterii au fost în weekendu-ul trecut să-l viziteze şi "Mister" era extrem de jovial. A glumit cu ei, au discutat despre proiectul Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo (organizaţie ce aşteaptă să obţină personalitatea juridică), Dinu fiind membru fondator, şi a apreciat cadoul oferit: un tort personalizat cu mesajul: "Cornel Dinu adpd!"

"Staţi liniştiţi, Mister este foarte bine şi mai puternic decat il ştiaţi. Hai Mister, tu eşti forţa noastră!!", se arată şi pe pagina de facebook a Asociaţiei Dinamovişti Pentru Dinamo.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.