EXCLUSIV | "Academia Rapid e singura care a cumpărat caietul de sarcini". Când şi unde e programată licitaţia publică cu strigare

8 nov 2017 3622 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | "Academia Rapid e singura care a cumpărat caietul de sarcini". Când şi unde e programată licitaţia publică cu strigare

Brandul SC FC Rapid SA va fi scos la vânzare, în licitaţie publică cu strigare, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 14:00, la sediul din Strada Traian, nr. 2, bloc F1, tronsonul 3, etajul 1, apartamentul 3, Sectorul 3 al societăţii Sierra Quadrant SPRL, Filiala Bucureşti – lichidatorul judiciar al clubului. Supriză însă. Doar Academia Rapid a cumpărat caietul de sarcini.

"Academia Rapid este singura care a cumpărat caietul de sarcini, dar încă nu a plătit garanţia", a declarat pentru ProSport, miercuri după-amiază, lichidatorul judiciar Mihai Florea.

Suma de plecare la această licitaţie este de 3,4 milioane de euro plus TVA: în total, 4,05 milioane euro. Cei interesaţi de licitaţie trebuie să achite garanţia de participare la licitaţie în valoare de 10%, care va fi plătită prin virament bancar în contul de insolvenţă deschis la EXIM Bank – Sucursala Municipiului Bucureşti. Plăţile trebuie făcute în lei, la cursul de schimb stabilit de BNR la data plăţii.

Cei interesaţi trebuie să achiziţioneze caietul de sarcini de la sediul lichidatorului judiciar, înaintea licitaţiei. Preţul caietului de sarcini este de 2.000 de lei plus TVA. Amănunte se pot obţine fie la numărul de telefon 021.324.12.21, fie la fax 021.324.12.22, fie la numărul de mobil 0745.589.874, fie pe adresa de e-mail office.bucuresti@sierraquadrant.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.