Evenimentul Liga Legendelor nu mai are loc pe Arena Naţională. Pe ce stadion a fost mutat şi ce se întâmplă cu biletele vândute

14 nov 2018 2529 afişări Fotbal Intern
Evenimentul Liga Legendelor nu mai are loc pe Arena Naţională. Pe ce stadion a fost mutat şi ce se întâmplă cu biletele vândute

Liga Legendelor se mută la Ploieşti. După ce Primăria Bucureşti a decis închiderea Arenei Naţionale pentru refacerea gazonului, evenimentul de duminică va avea loc pe ”Ilie Oană”. Decizia a fost luată marţi, în urma unor discuţii.

Din precizările unui comunicat oficial, suporterii care şi-au achiziţionat bilete pentru Arena Naţională pot intra pe stadionul din Ploieşti cu aceleaşi tichete. În acelaşi timp, se poate opta pentru returnarea biletelelor şi restituirea banilor.

Din cauza faptului că Arena Naţională a fost închisă, meciul va avea loc în aceleaşi condiţii pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Toţi cei care au cumpărat deja bilete şi nu doresc să meargă la Ploieşti, vor primi banii înapoi”, anunţă Liga Legendelor pe pagina de Facebook.

Posibilitatea disputării partidei pe un alt stadion a fost confirmată de Iulian Mihăilă, organizatorul evenimentului, pentru ProSport, într-o discuţie telefonică purtată ieri.

În momentul de faţă nu ştim dacă se mai ţine. Am fost chemaţi la discuţii cu cei din Primăria Bucureşti şi vom vedea dacă se mai ţine sau nu. Un răspuns oficial vom avea în această seară (n.r. marţi).

Am sistat vânzarea biletelor, ele nu se mai comercializează acum. Cei care şi-au cumpărat pot să le păstreze pentru o dată ulterioară, dacă meciul va fi amânat, sau să primească banii înapoi”, menţiona marţi Iulian Mihăilă.

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.