Dragomir, atac violent la Burleanu: "E un nimeni, e zero barat. N-a făcut nimic". Ce şanse le dă adversarilor actualului preşedinte la alegerile FRF

17 ian 2018 2557 afişări Fotbal Intern
Dragomir, atac violent la Burleanu: "E un nimeni, e zero barat. N-a făcut nimic". Ce şanse le dă adversarilor actualului preşedinte la alegerile FRF

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, nu le dă nicio şansă contracandidaţilor lui Răzvan Burleanu la preşedinţia FRF. Alegerile vor avea în primăvara acestui an, pe 18 aprilie, iar Dragomir e sigur că, indiferent de numele contracandidaţilor pe care-i va avea, Răzvan Burleanu va câştiga un nou mandat.

Balaj, Prunea şi Puşcaş vor fi adversarii lui Burleanu la alegeri. Nici Lupescu nu ar avea nicio şansă împotriva actualului preşedinte al FRF, deoarece, susţine Dumitru Dragomir, este în continuare susţinut de oameni politici.

Dragomir l-a atacat virulent pe Burleanu, despre care spune că a primit totul pe tavă şi nu a realizat nimic în cei 4 ani de mandat.  "Burleanu iese preşedinte, încă este sprijinit de oameni foarte tari. Preşedinţii de cluburi îl susţin. Cei mai mulţi dintre ei se află într-o sărăcie groaznică. Dacă le dai 10 mingi, în joc de glezne te votează. Eu dacă mă înscriam şi le dădeam 50 de mingi, ieşeam în joc de glezne preşedinte la FRF.

Lupescu, dacă ar candida, ca valoare este mult peste Burleanu. Păi, Burleanu este nimeni, este zero barat. Uitaţi-vă cum vorbeşte, îl vreau la un dialog cu mine, să îl întreb eu despre fotbal. Burleanu n-a făcut nimic, l-am lăsat cu bazele de pregătire de la Buftea şi de la Mogoşoaia, ambele de talie mondială, l-a lăsat Mircea Sandu cu două clădiri la FRF, el n-a văruit, n-a dat cu o bidinea pe toate astea.

Chiar nu se poate să arunci aşa cu banii şi să nu ai niciun rezultat. Oricum, Lupescu n-are nicio şansă în faţa lui Burleanu. Burleanu e susţinut politic şi este susţinut de cei cărora le este foame. Tuturor conducătorilor le este foame"
, a declarat fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, conform TelekomSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.