Gabi Tamaş a sărit să-l bată pe Mihai Bendeac într-un club din Bucureşti: "Eram amândoi beţi. A fost destul de dramatic"

23 sep 2017 50440 afişări Diverse
Gabi Tamaş a sărit să-l bată pe Mihai Bendeac într-un club din Bucureşti: "Eram amândoi beţi. A fost destul de dramatic"

Mihai Bendeac a povestit în cadrul emisiunii iUMOR cum a fost la un pas să se ia la bătaie cu Gabi Tamaş, într-un club din Bucureşti. Cei doi au băut împreună, însă Tamaş şi-a adus apoi aminte că Bendeac l-a ironizat într-un sketch.

Într-una dintre multele aventuri nocturne, Gabi Tamaş s-a întâlnit cu actorul Mihai Bendeac într-un club din Bucureşti. Cei doi au băut şi s-au distrat împreună, până într-un punct, în care fostul fundaş al FCSB-ului şi-a adus aminte că a fost ironizat la un moment dat de Bendeac. Apoi, a sărit la bătaie. Cei doi au fost despărţiţi de bodyguarzi.

Mihai Bendeac a povestit amuzat această scenă în cadrul emisiunii iUMOR: ”Cu Tamaş era să mă bat rău de tot când eram amândoi beţi şi ne-au despărţit bodyguarzii. Prima dată, ne-am întâlnit, a venit la mine, era mort de beat şi mi-a zis: 'Ştii că eşti rudă cu mine?' Şi m-a luat în braţe. Acum, eu sunt actor şi pot să fac beţii. Este destul de ciudat la un fotbalist. Şi a zis 'hai să bem un shot, că suntem rude'. N-am înţeles de ce suntem rude. Şi a pus aşa 10 shot-uri. Vă jur, cât timp am băut eu două, el a băut opt. După care, şi-a adus aminte că am avut eu o referire la el şi a zis că trebuie să mă bată. Şi-a dat tricoul jos şi atunci mi-am dat şi eu tricoul jos. Bineînţeles, diferenţele erau majore. Şi au sărit bodyguarzii să ne despartă. A fost destul de dramatic”.

Actorul şi comediantul în vârstă de 34 de ani a povestit şi despre alte legături pe care le are cu unii fotbalişti români. Spre exemplu, Alibec a încercat să-i ”agaţe” fosta iubită: ”Alibec i-a dat mesaj lui Vancea (n.r. Roxana Vancea) când eu eram cu ea. Mai departe, Adi Popa - sunt prieten cu Adi Popa. Este un băiat cu mult bun simţ. El şi cu Stanciu au fost şi la mine la teatru”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.