Fiica lui Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare! Pedeapsa primită pentru fapta de neiertat comisă VIDEO

6 sep 2019 77972 afişări Diverse
Fiica lui Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare! Pedeapsa primită pentru fapta de neiertat comisă VIDEO
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis, vineri, ca Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, să fie condamnată, pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului, la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare. Decizia este definitivă.

Potrivit portalului instanţei, magistraţii Curţii de Apel Timişoara au condamnat-o pe Romina Rotariu la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, instanţa a hotărât un termen de supraveghere de 3 ani.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Pieţe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile”, se arată în soluţia instanţei.

În plus, potrivit documentului citat, instanţa a decis să admită „în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă P.V.Ş.,(...) şi obligă în solidar inculpata şi partea responsabilă civilmente Asociaţia Copiii din Castel să-i plătească acestuia sumele de 7.344,11 lei şi 2.220 lei reprezentând daune materiale şi cheltuieli medicale pricinuite prin săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 20.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, conform cursului BNR, reprezentând daune morale”.

Decizia Curţii de Apel Timişoara este definitivă. Anterior, Judecătoria Timişoara a decis să o condamne pe Romina Rotariu la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

La sfârşitul lunii iunie a anului trecut, o femeie a depus o plângere la Poliţia Timiş, acuzând-o pe Romina Rotariu de faptul că i-a bătut copilul de doi ani, înscris la creşa deţinută de familia Rotariu.

Din cauza loviturilor primite, micuţul a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgenţă în spital.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele femeii de 33 de ani, pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe. Fiica lui Iosif Rotariu a fost reţinută pentru 24 de ore, iar apoi cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile.

Pe de altă parte, Iosif Rotariu a susţinut că fiica sa, diagnosticată cu diabet, ar fi avut o criză de hiperglicemie şi nu şi-a dat seama ce face în momentul în care l-a lovit pe băiatul de doi ani.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.