Declaraţie emoţionantă făcută de Moroşanu "Moartea din Carpaţi": "Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine"

9 ian 2019 5222 afişări Diverse
Declaraţie emoţionantă făcută de Moroşanu "Moartea din Carpaţi": "Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine"
Cătălin Moroşanu, cunoscut sub denumirea de "Moarte din Carpaţi" şi-a arătat pe contul lui de Facebook o parte pe care puţină lume o ştie. Emoţionat, luptătorul de kick-box a scris un mesaj pentru soţia lui. Cei doi împlinesc 17 ani de relaţie, iar sportivul a povestit ce a însemnat viaţa lui lângă femeia care i-a fost mereu alături. 
 
"Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îţi ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu şi singura distracţie pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.
 
Când ţi-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp şi timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, şi m-ai susţinut în fiecare secundă.
 
Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!", a scris Moroşanu pe contul lui de Facebook. 
 
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.