Dică revine! Plecat pe uşa din dos de la FCSB, negociază deja cu o echipă şi anunţă: "Nu vreau să stau mult pe margine"

28 dec 2018 20730 afişări Fotbal Intern
Dică revine! Plecat pe uşa din dos de la FCSB, negociază deja cu o echipă şi anunţă: "Nu vreau să stau mult pe margine"

Nicolae Dică (38 de ani) a plecat de la FCSB, dar nu va rămâne mult timp fără echipă. Antrenorul înlocuit de Mihai Teja pe banca tehnică a roş-albaştrilor a dezvăluit că negociază deja cu un club din România şi a spus că nu vrea să rămâne foarte mult timp "pe margine". "Dicanio" a antrenat-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, fiind al doilea cel mai longeviv antrenor din istoria recentă.

Înainte de plecarea de la FCSB, Dică a dezvăluit chiar el în cadrul unei conferinţe de presă că nu a dus lipsă de oferte nici pe perioada cât a avut contract, refuzând chiar şi o ofertă din Golf. Acum, Dică spune că poartă discuţii cu o echipă din România, dar nu se grăbeşte să dea un răspuns, cu toate că nu vrea să stea mult timp fără echipă.

"Am avut deja o discuţie cu un club, vom vedea dacă se va efectua acest transfer. Este vorba despre un club din România. Am avut câteva discuţii în mare, dar nu s-a pus problema imediat acum să ajung la echipă. Eu îmi doresc să antrenez. Nu vreau să stau prea mult timp pe margine.

Legat de plecarea mea de la FCSB, nu vreau să comentez dacă stăteau la cotitură alţi antrenori sau nu, dar am şi eu informaţiile mele, le-am avut şi le am şi acum. Abia acum îmi vin mai multe lucruri despre anumite persoane. Mă surprind că vin de la oameni pe care îi cunosc bine şi nu mi-au spus atunci când au aflat anumite lucruri că anumite persoane în care am încredere spun lucruri despre mine. Le-am şi spus, le-am reproşat că trebuiau să-mi spună când au auzit ei", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.