Fanii Stelei susţin că vor fi la înălţime în returul semifinalei cu Dinamo, chiar dacă existau informaţii că interesul a scăzut: "Nu vom returna vreun bilet"

29 mar 2014 2998 afişări Cupa Romaniei
Fanii Stelei susţin că vor fi la înălţime în returul semifinalei cu Dinamo, chiar dacă existau informaţii că interesul a scăzut: "Nu vom returna vreun bilet"

UPDATE 14:34 Informaţiile potrivit cărora steliştii nu ar fi atât de interesaţi de returul semifinalei Cupei, contra lui Dinamo, au fost infirmate de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă. Acesta a confirmat pentru ProSport că fanii campioanei urmează să ia toate cele aproape 8.000 de tichete, punctând totodată că sunt create toate premisele pentru un interes crescut din partea roş-albaştrilor.

"Nu este adevărat că intenţionăm să renunţăm la o parte din bilete. Din contră. Am primit deja o mulţime de telefoane de la fani, care erau speriaţi de faptul că nu vor mai prinde tichete la meci. Voiau să le rezerve. Sunt convins că nu vom returna vreun bilet, totul se desfăşoară conform planului, aşa cum am stabilit iniţial.", a punctat Mustaţă pentru ProSport.


  • Dacă derby-ul Steaua - Dinamo, din turul semifinalei Cupei, a generat o emulaţie puternică în rândul suporterilor, în retur, pe Naţional Arena, atmosfera nu va mai fi la fel de fierbinte. Nici măcar fanii campioanei nu par a dori să îşi ia revanşa în faţa rivalilor, care, din punct de vedere vocal, i-au dominat.

Victoria cu 5-2 a roş-albaştrilor a făcut ca interesul pentru returul de peste trei săptămâni să fie unul minim, anunţă DigiSport. Astfel, este greu de crezut că arena se va umple mai mult de jumătate, chiar dacă orgoliile sunt mari.

În ceea ce îi priveşte pe susţinătorii echipei din Ştefan cel Mare, dezintersul pentru meci este justificat prin lipsa de rezultate a echipei şi dezamăgirea provocată de umilinţa de miercuri seară, un scenariu care să îi ducă în ultimul act ţinând de domeniul fantasticului.

În schimb, surprinde apatia omologilor din Ghencea, mai ales că aceştia au imaginea şifonată, cei 8000 de "câini" prezenţi la turul semifinalei Cupei dominând fondul sonor. Potrivit sursei citate, deşi cele două părţi se înţeleseseră pentru o reciprocitate "peluză contra peluză", din cele aproximativ 8000 de tichete care le-ar reveni, steliştii vor revendica doar 3000.

Fanii campioanei au procedat similar şi în această ediţie de campionat, când li s-au pus la dispoziţie 5000 de tichete, dar s-a văzut nevoiţi să returneze aproximativ 2000, cererea fiind şi la acea dată destul de mică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.