Tamaş a comis-o rău de tot! S-a îmbătat şi l-a înjurat pe patronul clubului

14 mai 2019 17110 afişări Stranieri
Tamaş a comis-o rău de tot! S-a îmbătat şi l-a înjurat pe patronul clubului

Gabi Tamaş (35 de ani) nu se linişteşte nici acum, când are probleme serioase cu autorităţile din Israel. Din precizările lui Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, fundaşul român s-ar fi îmbătat din nou, la o petrecere de Ziua Independenţei.

Tamaş i-a trimis un mesaj în care îi cerea lui Katz să îi rezilieze contractul. Omul de afaceri l-a sunat pe fotbalist, iar acesta a început să îl înjure. ”În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaş în care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate ajuta clubul. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, îmi spune 'domnul preşedinte', acum ţipa şi înjura.

A doua zi am mers la antrenament şi am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsoţit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat", a spus Katz, conform one.co.il.

Ulterior, Tamaş şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat şi a dat vina pe cei care erau la petrecere. A declarat că i s-a pus ceva în băutură. ”Tamaş şi-a cerut apoi scuze şi a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură şi că a fost forţat să spună acele lucruri. Tamaş este un tip bun şi o persoană bună, însă nu poate rezista tentaţiei. Are o problemă şi mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenţei de alcool”, a mai precizat Katz.

În urmă cu aproximativ o lună, Gabriel Tamaş a petrecut şapte zile în arestul poliţiei israeliene pentru că a gonit beat la volan cu 205 km/h în momentul în care se întorcea de la o petrecere dată de patronul clubului său. Avocaţii nu au reuşit să convingă Judecătoria din Petah Tikva să dea o sentinţă favorabilă, astfel că românul a primit arest la domiciliu.

La începutul lunii Yoav Katz anunţase că Tamaş va fi lăsat să revină la şedinţele de pregătire, dar va fi supravegheat de poliţişti.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.