Răzvan Lucescu a dezvăluit cum a primit, de fapt, Mircea Lucescu vestea că nu mai antrenează naţionala Turciei. Discursul de după victoria cu Olympiakos şi ce spune despre conflictul Rednic - "Il Luce"

11 feb 2019 5099 afişări Stranieri
Răzvan Lucescu a dezvăluit cum a primit, de fapt, Mircea Lucescu vestea că nu mai antrenează naţionala Turciei. Discursul de după victoria cu Olympiakos şi ce spune despre conflictul Rednic - "Il Luce"

Răzvan Lucescu (49 de ani) s-a întors în România la o zi după ce a învins Olympiakos cu 3-1 şi s-a distanţat la nouă puncte în faţa marii rivale cu zece etape rămase din campionatul Greciei, iar antrenorul lui PAOK a abordat, luni după-amiază, mai multe teme.

"O victorie care ne duce în faţă, dar mai sunt multe etape. Trebuie să avem încredere, avem motivaţie deosebită. Nu poate fi asta un obiectiv (n.r. - să termine neînvinşi campionatul), un obiectiv este câştigarea campionatului, iar pentru asta trebuie să tratezi fiecare joc ca pe o finală. Mă simt bine, dar încă sunt concentrat pe ceea ce avem de făcut. Am şi eu o vârstă, o experienţă. În fotbal, atâta timp cât nu eşti atent şi tratezi lucrurile superficial, rişti să pierzi. Noi, ca antrenori, trebuie să transmitem mentalitatea corectă. Nu vorbim despre răzbunare, dar dezamăgirea de anul trecut a fost imensă. Am fost echipa care a câştigat pe teren campionatul, nu am putut să ne bucurăm de acest titlu, însă probabil că această frustrare am transformat-o într-o dorinţă mai mare de a câştiga anul acesta.", a declarat fostul selecţioner al României, care a dezvăluit că George Copos i-a făcut, aseară, o vizită la Salonic: "Sigur că am discutat cu el, am stat şi aseară împreună".

"Nu sunt trist. Tatăl meu mi-a explicat ce s-a întâmplat"

În timp ce Lucescu Jr. e campion al Greciei în proporţie de 99%, tatăl său a fost demis de la cârma naţionalei Turcie. Dar Răzvan vede lucrurile dintr-o altă perspectivă: "Eu personal nu sunt deloc trist, sunt chiar foarte mulţumit pentru el. Eu nu l-am văzut deloc în această postură, este o stare pe care nu o poţi controla ca antrenor al echipei naţionale, nu depind de tine foarte multe lucruri. El era obişnuit să fie zi de zi pe teren. Fiind antrenor la echipa naţională, nu era foarte fericit. Aseară am vorbit cu el, mi-a explicat foarte bine ce s-a întâmplat şi a fost cea mai bună decizie pentru el", a mai punctat antrenorul lui PAOK, care nu a dorit să intervină în conflictul dintre tatăl său şi Mircea Rednic: "Eu nu am timp să pierd cu astfel de situaţii. Dacă au alţii, e treaba lor".
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.