Nu a avut loc în Liga 1 şi a plecat în străinătate. Atacantul momentului de la naţională nu a vrut să mai audă de România deşi a fost ofertat de CFR: "A dat de o persoană 'bine intenţionată'"

9 nov 2017 11798 afişări Stranieri
Nu a avut loc în Liga 1 şi a plecat în străinătate. Atacantul momentului de la naţională nu a vrut să mai audă de România deşi a fost ofertat de CFR: "A dat de o persoană 'bine intenţionată'"

Andrei Sîntean, în vârstă de 18 ani, a marcat golul victoriei în meciul România U19 – Grecia U19, scor 2-1, iar impresarul său, Florin Iacob, a povestit aventura atacantului la ACS Poli Timişoara şi ce l-a determinat să aleagă Cehia, acolo unde e legitimat şa Slavia Praga.

În primul meci al preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2018, Moruţan şi Andrei Sîntean au înscris golurile tricolorilor mici cu Grecia U19.

Azi, Ionuţ Popa s-ar fi putut baza pe serviciile unui tânăr atacant de perspectivă, dar clubul bănăţean nu a ştiut să gestioneze situaţia, astfel că l-a pierdut. Impresarul jucătorului a recunoscut că Sîntean a avut oferte de la CFR Cluj şi Slavia Praga şi a ales să plece în străinătate.

Reprezentantul jucătorului a recunoscut cum a plecat atacantul de 18 ani de la ACS Poli: "Slavia Praga este un club serios, are şi infrastructură, are tot. Dorinţa lui cea mai mare era să joace la Poli, unde şi-a început junioratul, dar n-a reuşit. A dat de o persoană "bine inteţionată", vicepreşedintele clubului, care n-a vrut să semneze pe o anumită perioadă. Nu era vorba despre bani. Copilul voia pe un an şi jumătate, ei voiau contract pe 4 ani, în condiţiile în care situaţia la acest club nu este stabilă. După ce a refuzat să semneze contractul, a fost trimis la juniori, dar nici acolo n-a fost lăsat să joace. Era selecţionat la naţionalele de juniori, dar el nu juca la echipa de club. Nu banii au fost problema, ci durata contractului. Concluzia e că s-au purtat neprofesionist cu el, pentru că negocierile puteau continua", a declarat Florin Iacob pentru Telekom Sport.

Astfel, titularul din naţionala U19 a plecat în străinătate: "Au fost discuţii cu Slavia Praga şi CFR Cluj. Şi el a ales Slavia Praga. Nu era diferenţă mare între oferte, dar el a vrut să meargă să joace în afară. A semnat pe trei ani acolo", a adăugat impresarul fotbalistului. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.