Federalii asigură viitorul naţionalei! Anunţul lui Stoichiţă: "Până în toamnă îi obţinem cetăţenia acestui băiat"

31 iul 2018 8684 afişări Stranieri
Federalii asigură viitorul naţionalei! Anunţul lui Stoichiţă: "Până în toamnă îi obţinem cetăţenia acestui băiat"

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a anunţat că până în toamnă se vor rezolva actele necesare pentru ca Virgiliu Postolachi, atacantul lui PSG, să obţină cetăţenia română.
 
"Pe Virgil Postolachi îl monitorizăm din luna septembrie a anului trecut. Geolgău l-a tot urmărit la echipa a doua a PSG, ştim de el de mult timp. Problema este cu obţinerea cetăţeniei, noi încercăm să facem tot ce ţine de noi să-i obţinem cetăţenia română acestui băiat. Sunt implicaţi de multă vreme toţi factorii care se pricep la treaba asta şi sperăm ca toamna asta să reuşim să punem la punct toate lucrurile.

El şi-a manifestat dorinţa de a juca pentru România şi acesta este cel mai bun lucru. Bunicii lui au fost certăţeni români şi îndeplineşte din punct de vedere juridic, legal, toate cerinţele pentru a obţine cetăţenia română", a spus Mihai Stoichiţă, la Pro X.

Postolachi, 18 ani, are naţionalitate moldoveană şi franceză. El a marcat acum golul prin care Paris Saint-Germain a învins pe Atletico Madrid, 3-2, într-un amical din cadrul turneului International Champions Cup.

Virgil s-a născut pe 17 martie 2000 şi a jcuat mai întâi pentru echipa Under 17 a lui PSG, apoi a fost inclus în echipa U19. El poate evolua oriunde în ofensivă şi e sub contract cu francezii până în 2021.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.