Costel Gâlcă a dezvăluit motivul pentru care nu a mai fost păstrat la Espanyol: "Le-am spus că este foarte complicat"

13 oct 2016 17131 afişări Stranieri
Costel Gâlcă a dezvăluit motivul pentru care nu a mai fost păstrat la Espanyol: "Le-am spus că este foarte complicat"

Costel Gâlcă a dezvăluit motivele pentru care nu a mai fost păstrat la Espanyol. Antrenorul român susţine că pretenţiile conducerii erau mult prea mari faţă de lotul pe care-l avea la dispoziţie.

Costel Gâlcă a gustat şi din experienţa de antrenor într-un campionat foarte puternic. Fostul internaţional a fost numit antrenor în decembrie 2015, însă parcursul pe care l-a avut până la finalul sezonului nu a fost convingător pentru acţionari. Gâlcă spune că avea ca obiectiv locul 10, dar era greu de atins, având în vedere valoarea lotului pe care-l avea la dispoziţie:

"Eu am avut clauză că trebuia să fiu pe locul 10 ca să continui. Nu am avut un lot echilibrat. La mijloc aveam numai optari, numai mijlocaşi box to box. Aveau nevoie de un mijlocaş central poziţional, un Busquets, aşa cum îmi place mie. În schimb aveam vreo 3 fundaşi dreapta sau stânga. Mi-aş fi dorit să rămân şi să aduc jucătorii pe care mi-i doream eu.

Ei voiau Europa League...le-am spus că e foarte complicat. Dacă asta pe "vinzi" spectatorilor, atunci şi aşteptările vor fi mari şi se va aştepta spectacol. Asta am vrut şi eu şi s-a putut la început, dar când au lipsit jucători importanţi, s-a văzut. În Spania trebuie să convingi directorii sportivi şi preşedinţii să aibă încredere în tine", a declarat Costel Gâlcea la Dolce Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.