Ce au înţeles englezii din ştirea cu salariul de 6 milioane de dolari al lui Mirel Rădoi. Şeful lui Al Hilal, inclus la "victimele săptămânii"

9 dec 2012 5995 afişări Stranieri
Ce au înţeles englezii din ştirea cu salariul de 6 milioane de dolari al lui Mirel Rădoi. Şeful lui Al Hilal, inclus la "victimele săptămânii" no title

Cei de la The Guardian au fost luaţi pe nepregătite de salariul lui Rădoi şi cred că românul încă mai este legitimat la Al Hilal.

Săptămâna trecută, prinţul Abdulrahman Bin Musa'ad, patronul lui Al Hilal, se plângea că nu l-a putut ţine pe Rădoi, deoarece Al Ain i-a oferit un salariu de aproape 6 milioane de dolari. Ştirea a fost preluată şi de cotidianul "The Guardian", care a inclus-o în rubrica "Said&Done", la rubrica "Victimele săptămânii".

Englezii au înţeles însă un pic altfel ştirea. Cei de la "The Guardian" susţine că "Prinţul saudit Abdulrahman Bin Musa'ad este nefericit că rivala Al Ain, condusă de moştenitorul Coroanei din Abu Dhabi, l-ar putea momi pe Mirel Rădoi cu un salariu anual de 6 milioane de dolari." Numai că fostul stelist nu mai este la Al Hilal, Al Ain reuşind să-l transfere în vara lui 2011.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.