"Maradona e bolnav! Trebuiau să-i recomande un spital, nu o echipă în Mexic"! Un antrenor a lansat un atac fără precendent: "Nu poţi profita aşa de el, asta e prostituţie"

15 sep 2018 4360 afişări Fotbal Extern
"Maradona e bolnav! Trebuiau să-i recomande un spital, nu o echipă în Mexic"! Un antrenor a lansat un atac fără precendent: "Nu poţi profita aşa de el, asta e prostituţie"

Jose Luis Sanchez Sola, directorul tehnic al celor de la Las Vegas Lights, a criticat numirea lui Diego Maradona ca antrenor la echipa mexicană Dorados de Sinaloa. Tehnicianul a lansat un atac dur la adresa şefilor clubului din liga a doua, acuzându-i că vor să profite de imaginea celui considerat cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor.

"Maradona nu va face nimic la Dorados. Nu pentru că nu ştie, ci pentru că nu poate. E un om bolnav şi nu-şi dau seama nici cei care îl angajează, nici rudele lui. În loc să-i ofere un contract, marile cluburi ale lumii ar trebui să-l ajute să se facă bine.

E o fiinţă umană, nu e o maşină, dar unii profită de el. Această mutare nu va funcţiona pentru că Maradona nu se simte bine. Îl vor concedia, pentru că el e bolnav. Va reveni la vechile obiceiuri cu care acest domn este obişnuit. Nu poţi lua un om să profiţi de el, asta e prostituţie"
, a spus Sola la ESPN, referirea fiind şi la problemele legate de droguri avute de Maradona.

Maradona a ajuns la  Dorados de Sinaloa şi cu ajutorul lui Antonio Mohamed, fost antrenor al lui Monterrey, iar Sola l-a criticat şi pe acesta: "Dacă Mohamed ar fi cu adevărat prietenul său şi ar vrea să-l ajute, i-ar recomanda un spital înainte să-i ofere o echipă în Mexic. Dar fiecare înţelege cum vrea cuvântul prietenie".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.