Decizie controversată. Preşedintele UEFA a anunţat ce se întâmplă cu arbitrul care a făcut praf meciul PSG - Barcelona 6-1

22 mar 2017 13138 afişări Comentează şi tu Liga Campionilor
Decizie controversată. Preşedintele UEFA a anunţat ce se întâmplă cu arbitrul care a făcut praf meciul PSG - Barcelona 6-1

Deniz Aytekin, arbitrul care a condus meciul Barcelona - PSG, nu va fi suspendat pentru prestaţia avută pe Camp Nou, susţine preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, conform AFP.

Campioana Franţei s-a plâns la UEFA după prestaţia centralului din meciul care a echivalat cu eliminarea parizienilor din Liga Campionilor, deşi câştigaseră prima manşă, scor 4-0, pe teren propriu. Pe Camp Nou, PSG a pierdut, scor 6-1, şi s-a văzut eliminată din competiţie. Oficialii francezi au acuzat faptul că arbitrul german le-a refuzat un penalty şi a acordat unul prea uşor catalanilor, după un fault al lui Marquinhos la Luis Suarez.

Cu toate acestea, Aleksander Ceferin susţine că centralul german nu va fi sancţionat.

"Arbitrul meciul Barcelona - PSG nu va fi suspendat, arbitrii nu pot fi suspendaţi. Când ceva nu merge bine discutăm, dar nu este vorba despre vreo suspendare. Când un jucător ratează un penalty este trimis pe banca de rezerve?", a spus Aleksander Ceferin într-o conferinţă de presă, conform ESPN.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.