De azi poţi să-ţi cumperi bilet la FINALA Champions League! Preţurile tichetelor şi cum vor fi repartizate

1 mar 2012 6311 afişări Liga Campionilor
De azi poţi să-ţi cumperi bilet la FINALA Champions League! Preţurile tichetelor şi cum vor fi repartizate De azi poţi să-ţi cumperi bilet la FINALA Champions League! Preţurile tichetelor şi cum vor fi repartizate

Vânzarea internaţională a biletelor pentru finala Ligii Campionilor, care va fi găzduită la 19 mai de Allianz Arena din Munchen, a început, joi, şi va continua până la 16 martie, preţurile acestora fiind între 70 şi 370 de euro, informează uefa.com.

Biletele vor fi vândute exclusiv pe site-ul uefa.com, iar fiecare aplicant va putea solicita maximum două tichete de acces. Estimându-se că vor exista mai multe solicitări decât bilete disponibile, repartizarea acestora se va face prin tragere la sorţi. După desemnarea prin tragere la sorţi a posesorilor de bilete, aceştia sunt obligaţi să achite preţul aferent până la data de 2 aprilie.

Cel mai ieftin bilet, la categoria a patra, va costa 70 de euro, în timp ce unul la categoria a treia va putea fi achiziţionat în schimbul a 160 de euro. De asemenea, biletele la categoriile întâi şi a doua vor costa 370 de euro, respectiv 260 de euro.

Copiii vor putea asista la meci doar însoţiţi de un adult şi vor beneficia de pachete cu reducere la categoria a doua, în schimbul a 140 de euro (bilete pentru un adult şi un copil).

Pentru fiecare tranzacţie se va percepe o taxă de 10 euro pentru persoanele din Germania, 20 de euro pentru cele din Europa, în timp ce un non-european va plăti pe lângă bilet încă 35 de euro.

Persoanele în scaun cu rotile vor putea asista la partida din 19 mai în schimbul a 70 de euro, sumă în care este inclus şi un bilet pentru o persoană însoţitoare.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.