VIDEO | A plouat cu bani la FIFA! Sepp Blatter, pus într-o situaţie penibilă în timpul conferinţei de presă: cum a reacţionat şeful forului mondial

20 iul 2015 6989 afişări International
VIDEO | A plouat cu bani la FIFA! Sepp Blatter, pus într-o situaţie penibilă în timpul conferinţei de presă: cum a reacţionat şeful forului mondial

Scandalurile recente în care a fost implicată FIFA şi Sepp Blatter au stârnit numeroase şi variate reacţii din partea oamenilor implicaţi în fenomen, precum şi din partea suporterilor.

Un incident neprevăzut s-a petrecut astăzi în timpul unei conferinţe susţinută de Blatter. Un actor de comedie britanic a întrerupt conferinţa de presă şi a aruncat cu bani în Blatter. Lee Nelson a dorit să protesteze astfel vis-a-vis de tot mai desele probleme cu care se confruntă forul mondial.

Sepp Blatter nu a părut deloc surprins de gestul lui Nelson şi i-a chemat calm pe agenţii de securitate pentru a-l evacua pe actorul britanic. În cadrul acestei conferinţe de presă, Blatter urma să anunţe procedura oficială prin care se va alege un nou preşedinte al FIFA. Evenimentul a fost amânat preţ de câteva ore din pricina acestui incident.

Here is the video, look at Blatter's face! :D -Ben

Posted by Troll Football on Monday, July 20, 2015
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.