Ronaldinho, sechestrat în Brazilia. Are bani de dat, dar conturile sunt goale. 6 euro mai are brazilianul în bancă

6 nov 2018 4226 afişări International
Ronaldinho, sechestrat în Brazilia. Are bani de dat, dar conturile sunt goale. 6 euro mai are brazilianul în bancă

Presa din Brazilia scrie că Ronaldinho ar fi în pragul falimentului. Chiar dacă vestea pare incredibilă, în ţara sa natală vestea circulă şi este şi demonstrată. În contul fostei vedete a Barcelonei şi a clubului AC Milan mai sunt foar 6 euro.

În urmă cu câteva zile, tribunalul din Rio Grande do Sul a dispus reţinerea paşapoartelor lui Ronaldinho şi a fratelui său pentru neplata unei amenzi din anul 2015, primită din cauza construcţiei ilegale a unei crescătorii de peşte, pe o zonă protejată a râului Guaiba. Odată cu trecerea anilor amenda a crescut şi a ajuns la 2 milioane de euro, bani pe care statul brazilian nu a avut de unde să îi recupereze. S-a vrut să i se blocheze contul fostului jucător, însă acolo nu erau decât câţiva euro.

Cu toate acestea, banii puţini din bancă nu sunt în concordanţă cu stilul de viaţă pe care îl duce Ronaldinho. În ultimele săptămâni a avut mai multe deplasări dintre care amintim China, Europa, Japonia şi Africa. Toate acestea au fost făcute pentru a participa la diverse campanii publicitare, de pe urma cărora brazilianul primeşte bani. În plus, compania Nike, sponsorul lui de pe vremea când juca fotbal, a creat o linie nouă de adidaşi în onoarea acestuia, denumită "R10", fapt care îi garantează o sumă importantă de bani.

Pe 17 noiembrie este programat un meci de caritate numit "Prietenii lui Ronaldinho" la Frankfurt.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.