Primele bilete la UEFA EURO 2020 au fost alocate fanilor. Număr record de solicitări pentru turneul final la care Bucureştiul găzduieşte 4 meciuri

10 aug 2019 624 afişări International
Primele bilete la UEFA EURO 2020 au fost alocate fanilor. Număr record de solicitări pentru turneul final la care Bucureştiul găzduieşte 4 meciuri

Pe 6 august, UEFA i-a anunţat pe suporteri dacă solicitarea lor de bilete la EURO 2020 a fost desemnată câştigătoare în urma organizării unei loterii, ca urmare a cererii mari, scrie frf.ro.

Un număr record de 19,3 milioane de solicitări au fost înregistrate pe platforma UEFA pentru primul milion şi jumătate de bilete disponibile la partidele de la Campionatul European găzduit anul viitor în 12 oraşe europene.

Bucureştiul va organiza patru partide la turneul final: trei din faza grupelor, pe 14, 18 şi 22 iunie, şi o optime de finală, pe 29 iunie. Jocurile se vor disputa pe Arena Naţională.

Fanii desemnaţi câştigători în urma loteriei au fost anunţaţi fie prin e-mail, fie printr-o notificare în contul creat pe euro2020.com/tickets. UEFA îi îndeamnă pe aceştia să achite contravaloarea comenzii până la data limită de 18 august, pentru a nu pierde posibilitatea de a urmări, de pe stadion, spectacolul de la EURO 2020.

Biletele alocate şi care nu sunt plătite în această perioadă vor fi repuse la vânzare într-o viitoare fereastră. Suporterii care nu au fost printre câştigătorii loteriei vor fi primii notificaţi cu privire la disponibilitatea biletelor.

Următoarea perioadă în care vor fi puse la vânzare bilete va fi în decembrie 2019, după tragerea la sorţi a grupelor, care va avea loc pe 30 noiembrie 2019, la Bucureşti. Vor putea aplica fanii echipelor calificate până la acel moment.

Pachetele de tip Hospitality sunt, de asemenea, disponibile pentru toate stadioanele din cadrul UEFA EURO 2020.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.