Pique sare ca ars! Fundaşul catalan vorbeşte despre presiunea de la Barcelona: "Dacă nu facem tripla, înseamnă că anul a fost prost"

7 aug 2019 1090 afişări International
Pique sare ca ars! Fundaşul catalan vorbeşte despre presiunea de la Barcelona: "Dacă nu facem tripla, înseamnă că anul a fost prost"

Gerard Pique a susţinut o conferinţă de presă în America, acolo unde Barcelona va susţine două amicale în faţa grupării din Italia, Napoli. Fundaşul catalan a vorbit despre presiunea pe care o simt jucătorii blaugrana şi accidentarea lui Messi, dar şi despre venirea lui Griezmann.

"Niciun alt club din lume nu are o presiune mai mare decât noi. Dacă nu câştigăm tripla, înseamnă că a fost un an prost. Messi este căpitanul nostru, iar prin discursul lui vrea să ambiţioneze pe toată lumea, de la fiecare suporter în parte la jucători.

(n.red. - accidentarea lui Messi) Dorinţa este să se recupereze cât mai repede posibil şi este adevărat că programul nu ajută. Vacanţele sunt mai scurte, campionatul începe mai devreme şi se termină mai târziu. Sperăm că va fi apt pentru primul meci din La Liga", a spus Gerard Pique, care a vorbit şi despre cel mai discutat transfer al verii în lotul blaugrana, Antoine Griezmann.

"A fost o veste foarte bună venirea lui. Începutul la echipă a fost pozitiv. Fotbalul se rezumă la goluri, dacă marchezi, spectatorii sunt alături de tine. Sperăm ca el să ne ajute să câştigăm meciuri", a mai adăugat Pique.

În America, Barcelona va juca o dublă cu Napoli. Primul amical va fi joi, 8 august, ora 02:30 (ora României), în timp ce al doilea meci va fi pe 11 august, de la ora 24:00 (ora României).

"Cred că Napoli este echipa Barcelona din fotbalul Italiei. Are posesie, caută să controleze jocul şi să marcheze cât mai multe goluri. Juventus a câştigat campionatu în ultimii ani, dar Napoi a jucat un fotbal mai colorat", a încheiat Pique.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.