Emblema oficială pentru Campionatul Mondial din 2022 a fost lansată | FOTO

3 sep 2019 1282 afişări International
Emblema oficială pentru Campionatul Mondial din 2022 a fost lansată | FOTO

Organizatorii Campionatului Mondial din 2022 care va avea loc în Qatar au lansat, marţi, emblema oficială a turneului final.

Organizatorii din Qatar au ales ca ora inaugurării emblemei să fie 20:22, ora locală în Doha. Emblema turneului final a fost proiectată pe mai multe clădiri emblematice din Doha, precum Burj Doha, Katara Cultural Village Amphitheatre sau Souq Waqif. Mai multe oraşe din lume au afişat emblema Campionatului Mondial pe mai multe edificii.

Conform FIFA, emblema personifică viziunea unui eveniment care conectează şi include întreaga lume. De asemenea, în grafica emblemei au fost încorporate mai multe elemente de cultură arabă. Forma emblemei trimite la simbolul infinitului şi, de asemenea, la cifra ”8”, care reprezintă numărul stadioanelor care vor găzdui partidele Campionatului Mondial.

Mai mulţi fotbalişti au distribuit, pe reţelele de socializare, noua emblemă a turneului final.

Prima partidă a Campionatului Mondial va avea loc la data de 21 noiembrie 2022.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.