"Nu o văd pe Steaua să ajungă foarte departe în Europa!" Unde a greşit Reghecampf şi ce spune Munteanu despre venirea la Dinamo: "Poate fi o soluţie"

19 sep 2012 7539 afişări Europa League
"Nu o văd pe Steaua să ajungă foarte departe în Europa!" Unde a greşit Reghecampf şi ce spune Munteanu despre venirea la Dinamo: "Poate fi o soluţie" "Nu o văd pe Steaua să ajungă foarte departe în Europa!" Unde a greşit Reghe şi ce spune Munteanu despre venirea la Dinamo: "Poate fi o soluţie în viitor"

Steaua începe joi un nou sezon european şi deşi aşteptările oficialilor roş-albaştri sunt mari, Dorinel Munteanu nu crede că echipa lui Reghe va ajunge până în fazele superioare ale competiţiei. Fin cunoscător al fotbalului german, Munteanu îi avertizează pe stelişti că decizia de a odihni mai mulţi jucători de bază nu este una inspirată având în vedere valoarea adversarului pe care îl vor întâlni.

"Eu nu o văd pe Steaua foarte departe, nu cred că ajunge până în semifinale. Fiecare îşi construieşte viitorul cum vrea, dar nu cred că e bine pentru ei să-şi menajeze cei mai buni jucători. Să nu uite că nu joacă împotriva echipei din Estonia. Este o oportunitate pentru Reghecampf de a se face cunoscut în Germania, dar oamenii care aduc antrenori de la cluburile germane monitorizează un antrenor cel puţin un an. În Germania antrenorul are libertate şi poate să pună în practică ceea ce gândeşte, la noi ştiţi că lucrurile stau diferit", a declarat Dorinel Munteanu la Sport.ro

Referitor la Dinamo, Munteanu nu ar spune "nu" unei eventuale provocări în "Groapă", dar deocamdată nu a fost contactat de nimeni. Munteanu are şi un sfat pentru Bonetti: cristalizarea unui "unsprezece".

"N-am discutat nimic cu nimeni până în acest moment. Sunt discuţii şi interese, nimic concret deocamdată. Poate pe viitor şi Dinamo poate fi o soluţie. Am nevoie de încredere şi susţinere. Din punctul meu de vedere, Dinamo are un lot valoros, dar ar trebui o mai mare constanţă la nivelul titularilor", a mai precizat Munteanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.