CFR a făcut plângere la UEFA! Peripeţiile campioanei în Luxemburg: “Căldura pornită în vestiar ca iarna. Conceicao, cu taxi la conferinţa de presă”

29 aug 2018 9304 afişări Europa League
CFR a făcut plângere la UEFA! Peripeţiile campioanei în Luxemburg: “Căldura pornită în vestiar ca iarna. Conceicao, cu taxi la conferinţa de presă”

Preşedintele CFR-ului s-a plâns de felul în care oficialii echipei din Luxemburg au tratat echipa sa în meciul tur. “Asta e o jignire pentru noi şi o glumă proastă (n.r. faptul că au venit cu bucătarul lor). Probabil că vor să creeze un pic de tensiune. Vreau să precizez nişte lucruri. Noi am avut conferinţa de presă şi trebuia să trimită un microbuz ca să îi ducă pe cei 5 care trebuiau să meargă la conferinţă. N-au trimis, iar după un sfert de oră am comandat două taxiuri şi au mers cu taxi. Asta este prima greşeală pe care au comis-o şi care nu se face la un asemenea nivel. A doua zi la şedinţa tehnică am fost sunaţi să mergem la 9 jumate şi ei nu erau acolo. Şedinţa a început la 11. Cumva ei şi-au bătut joc de competiţie, nu noi. Noi nu o să le răspundem, suntem CFR, avem un nivel şi nu facem aşa greşeli. S-a mai întâmplat ceva. Era o căldură foarte mare la noi în vestiar, iar când am reclamat acest lucru ne-au spus că nu pot să facă nimic, pentru că este din cauza sistemului şi nu pot să închidă căldura. Era pornită căldura, ca şi iarnă. Preşedintele lor nu a participat la nicio acţiune şi şi-a cerut scuze că este în concediu, dar dă declaraţii. Am raportat la UEFA pe loc”, a povestit preşedintele CFR-ului.

“Este o speranţă să se refacă şi Culio”

Iuliu Mureşan este convins că echipa sa se poate califica, după 0-2 în Luxemburg. “Nu trebuia să pierdem, dar din păcate s-a întâmplat. Sper să întoarcem rezultatul şi să ne calificăm, ceea ce înseamnă să învingem cu 3-0 sau mai mult, iar asta nu e uşor cu orice echipă joci. Am mare încredere în jucători, în antrenori şi toată lumea de la club. Este o speranţă să se refacă şi Culio, să vedem cum va fi după antrenament. A făcut nişte tratamente speciale şi sper să aibă efect. Îşi doreşte foarte mult să se implice şi să ne ajute. Sper să jucăm foarte bine şi să câştigăm, să marcăm în prima repriză şi sigur că se poate ajunge şi la prelungiri şi la penalty-uri, care se exersează. La final trebuie să fim calificaţi în grupele Europa League, a spus Iuliu Mureşan.

“Sper să ne calificăm şi noi şi FCSB”

Clujenii se bazează pe aportul publicului şi speră să se califice şi adversarii din campionat, de la FCSB. “Sper să beneficiem de suportul întregului stadion şi dacă se va întâmpla aşa ne vom califica. Sunt o echipă bună, puternică, dar cred că noi avem prima şansă la calificare. Sper să ne calificăm şi noi şi FCSB. Nu se simte miza financiară, suntem cu plăţile la zi. Vom vedea după aceea ce se va întâmpla. Ne gândim să ne calificăm, nu la bani”, a declarat Iuliu Mureşan.

CFR - Dudelange se joacă joi, de la ora 20:00, în returul play-off-ului Europa League. În tur, campioana a pierdut cu 2-0, în Luxemburg.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.