Boloni, de neoprit! S-a bucurat pentru eşecul celor de la CFR şi FCSB în Europa: "Prostia a fost pedepsită" + "Păi, când conduce MM Stoica, unul care abia a ieşit din puşcărie..."

12 sep 2018 7828 afişări Europa League
Boloni, de neoprit! S-a bucurat pentru eşecul celor de la CFR şi FCSB în Europa: "Prostia a fost pedepsită" + "Păi, când conduce MM Stoica, unul care abia a ieşit din puşcărie..."

Ladislau Boloni, fost selecţioner al României şi actual antrenor al celor de la Antwerp, a avut un discurs dur la adresa celor de la CFR şi FCSB, ambele echipe româneşti fiind eliminate din Europa.

 
"M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicaţi-mi şi mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul şi pui un tehnician care n-a câştigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi şi pe Iordănescu, aduci un portughez şi pierzi cu Dudelange! Tu, ca şi conducător, trebuie să recunoşti că eşti prost dacă se întâmplă aşa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică... Să nu fiu înţeles greşit, Clujul îmi place foarte mult...", a spus Boloni, conform Libertatea.

CFR a fost eliminată de Dudulenage, o echipă de semiamatori din Luxemburg: "Eu îi ştiu pe luxemburghezi, am şi jucat cu ei în amicale. La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizaţi. Nu mai sunt poştaşii ori zidarii de cândva. A, că mai lucrează câte unul pe la primărie, în direcţia sportivă, e altceva. Cea mai uşoară meserie din lume e cea de fotbalist profesionist. Ai timp berechet. Şi eu, când jucam, aveam liber şi am făcut tâmplărie!".

Cei de la FCSB nu au fost iertaţi nici ei. "Păi când conduce Stoica, unul care abia a ieşit din puşcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viaţa lui, decât când i s-a înfipt undiţa pe malul bulgăresc, dacă eşti la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigenţe! Nici cu Dică, nici cu ceilalţi. El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, ruşinos. Oamenii bogaţi de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori", a mai spus Boloni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.