Antrenorul lui FC Lugano, surprins de FCSB. Ce a declarat după ce a pierdut cu 2-1

29 sep 2017 13378 afişări Europa League
Antrenorul lui FC Lugano, surprins de FCSB. Ce a declarat după ce a pierdut cu 2-1

Pierluigi Tami, antrenorul lui FC Lugano, s-a arătat şi el surprins de atitudinea cu care jucătorii lui FCSB au ieşit în repriza a doua. Lugano a condus cu 1-0 la pauză, dar jucătorii lui Dică au întors rezultatul în repriza a doua şi s-au impus cu 2-1.

FCSB a avut o primă repriză dezastruoasă cu FC Lugano. Elveţienii au reuşit să înscrie, în timp ce jucătorii lui Nicolae Dică s-au întrecut în erori. În partea a doua, lucrurile s-au schimbat. Dică l-a trimis pe teren pe tânărul Dennis Man, care a arătat o poftă de joc excelentă.

FCSB a reuşit să înscrie de două ori, în minutele 58 şi 64, cu Man contribuind la ambele reuşite. Pierluigi Tami s-a declarat şi el surprins de modul în care FCSB a intrat după pauză. De altfel, Dică a recunoscut la finalul meciului că a avut un discurs mai dur în vestiar:

”În acele 10 minute nu am reuşit să facem faţă valurilor de presiune. Că a fost meritul lor sau n-am fost noi în tare, este greu de spus. Am început să avem probleme pe benzi. Ne lipsesc agresivitatea şi experienţa. Pe parcursul jocului trebuie să ştim cum să ţinem mingea, să ştim să suferim, să pasăm în momentele grele.

În prima repriză am reuşit să-i controlăm şi nu ne-am gândit că după doar 10 minute (n.r. după ce a debutat repriza a doua) vom avea probleme. Unele elemente au început să aibă probleme, iar echipa n-a putut să găsească soluţii. Uneori, trebuie să aştepţi să treacă momentul foarte bun al adversarului, să pasezi şi apoi să începi din nou să construieşti. Totul s-a întâmplat foarte repede, am primit două goluri în şase minute (58 şi 64)”, a declarat Pierluigi Tami.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.