FOTO | Chris Kamara e vedeta zilei. Prezentatorul TV a reuşit să prindă un infractor în Brazilia şi l-a dat pe mâna poliţiei

28 iun 2014 3436 afişări CM 2014
FOTO | Chris Kamara e vedeta zilei. Prezentatorul TV a reuşit să prindă un infractor în Brazilia şi l-a dat pe mâna poliţiei

Brazilia este una dintre cele mai periculoase ţări din lume. Turiştii străini sunt cele mai frecvente ţinte ale hoţilor, iar organizarea Campionatului Mondial de către "Ţara Cafelei" le-a oferit răufăcătorilor şi mai multe oportunităţi.

Unul dintre infractori poate spune că a avut ghinion în momentul în care a dat peste Chris Kamara, fost jucător de fotbal la Leeds United, Stoke City şi Portsmouth. Acum prezentator la Sky Sports, Kamara se află în Brazilia cu ocazia Campionatului Mondial, unde se ocupa de naţionala Angliei. Naţionala "Albionului" a părăsit competiţia încă din faza grupelor.

Kamara a devenit un mic erou, după ce a reuşit să aibă o "intrare la rupere" asupra unui hoţ, care a fost apoi arestat de poliţişti. Infractorul tocmai comisese un jaf armat, smulgând de la gâtul unui turist un lanţ de aur, şi fugea cu prada, când a fost văzut de Kamara. Acesta a dovedit că la 56 de ani nu a uitat cum să oprească un atac şi a pus mâna pe tâlhar.

Şi cum această întâmplare trebuia să fie cunoscută de către fanii săi, Kamara a postat mai multe fotografii pe Twitter.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.