VIDEO | "Unde-i cupa? Cum nu există?" Cum au reacţionat Luka Modric şi Gareth Bale când au aflat că nu vor avea ocazia să sărbătorească câştigarea titlului cu trofeul decernat campioanei

23 mai 2017 8016 afişări Campionate Externe
VIDEO | "Unde-i cupa? Cum nu există?" Cum au reacţionat Luka Modric şi Gareth Bale când au aflat că nu vor avea ocazia să sărbătorească câştigarea titlului cu trofeul decernat campioanei

“Galacticii” au sărbătorit câştigarea titlului cu numărul 33 al campionatului spaniol fără trofeu. După ce Real Madrid s-a impus duminică cu 2-0 în faţa formaţiei Malaga, jucătorii au început sărbătoarea pe teren, moment în care Luka  Modric şi Gareth Bale au început să întrebe unde-i trofeul.

În imaginile surprinse de El Dia Despues, se poate observa nedumerirea celor doi jucători în momentul în care au aflat că petrecerea se va desfăşura fără trofeu. Cei doi au cerut lămuriri celor din staff-ul tehnic al Realului, care le-a adus astfel la cunoştinţă că trofeul urmează să fie decernat la primul meci de pe teren propriu din sezonul următor, conform regulamentului Federaţiei Spaniole de Fotbal, RFEF.

Modrid: “Şi trofeul? (făcând semn cu mâna) Nu există trofeu? De ce?"

Delegatul: "Nu, La Liga oferă trofeul campioanei în primul meci din sezonul viitor. Acum sărbătorim, ne bucurăm şi aia e".

Galezului Gareth Bale nu i-a venit să creadă când a auzit şi a mers să-i transmită şi lui Cristiano Ronaldo că nu există trofeu. Răspunsul lusitanului a fost unul pe măsură: “E o glumă, nu?"

Bale i-a răspuns râzând, “anul viitor”, conştientizând că nu este singurul care aştepta ridicarea trofeului.

Atât Luka Modrid cât şi Gareth Bale au sosit la Real Madrid după ce "galacticii" au câştigat ultimul trofeu La Liga, în sezonul 2011-2012, astfel că nu erau la curent cu procedurile de înmânare a trofeului, decise de Federaţia Spaniolă de Fotbal.

Sursa FOTO: @Real Madrid Twitter

Cu toate acestea, preşedintele comunităţii Madrid le-a oferit acestora varianta în miniatură a trofeului, pentru ca elevii lui Zidane să poată sărbătorii alături de madridişti.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.