Ce şi-au spus Pique şi Neymar, după încheierea perioadei de transferuri. Dorinţa fundaşului catalan: "Să rămână la Barcelona până la 40 de ani"

6 sep 2019 4720 afişări Spania
Ce şi-au spus Pique şi Neymar, după încheierea perioadei de transferuri. Dorinţa fundaşului catalan: "Să rămână la Barcelona până la 40 de ani"

Gerard Pique şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a Spaniei în vara anului 2018, iar acum se află în vacanţă cu soţia lui Shakira. Cei doi sunt în New York, acolo unde au mers la turneul de la Grand Slam US Open.

Fundaşul catalanilor profită de zilele libere lăsate de tehnicianul Ernesto Valverde. Jucătorii Barcelonei, care nu sunt convocaţi la echipele naţionale, au liber până luni, 9 septembrie

În America, apărătorul în vârstă de 32 de ani a vorbit despre discuţia pe care a avut-o cu Neymar după ce s-a încheiat perioada de transferuri.

"Au fost foarte multe bârfe şi pe de-o parte este normal, pentru ceea ce reprezintă el, dar trebuie să dea pagina. Îi doresc să fie bine, am vorbit cu el şi i-am spus că sper să îi meargă bine în acest sezon şi că niciodată nu se ştie, că în fiecare an se iveşte o oportunitate şi că vom vedea", a spus Pique, potrivit sport.es.

Fudaşul catalan a precizat însă că nu este de acord cu durata perioadei de transferuri.

"Este păcat că perioada transferurilor se încheie după ce se desfăşoară deja trei meciuri din campionat, ar trebui să se încheie mai repede. Există atât de mult de bârfe şi negocieri, care nu se concretizează, este ciudat. În aceasta situaţie, Premier League este cu un pas deasupra noastră", a mai adăugat Pique.

În plus, apărătorul a vorbit şi despre clauza din contractul lui Messi, care îi permite starului argentinian să plece de la Barcelona, la finalul oricărui sezon, fără să întâmpine probleme din partea conducerii blaugrana.

"Messi şi-a câştigat dreptul să îşi decidă viitorul, sper să rămână la Barcelona până la 40 de ani", a conchis Pique.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.