Oferta refuzată de Răzvan Lucescu pentru a rămâne la PAOK!

1 ian 2019 15825 afişări Campionate Externe
Oferta refuzată de Răzvan Lucescu pentru a rămâne la PAOK!

Răzvan Lucescu are Grecia la picioare după ce a devenit lider în campionat, iar parcursul bun din acest an i-ar putea aduce o echipă mult mai puternică decât PAOK. Antrenorul român a refuzat deja o ofertă, dar de la o echipă inferioară celei din Salonic.

Ionuţ Lupescu a dezvăluit că Răzvan Lucescu a refuzat-o pe Crotone, echipă din Serie B, pentru a rămâne la PAOK, deşi grecii au un dezavantaj major în faţa formaţiilor din Atena, în viziunea „Kaiserului”: "Ştiu (n.r. că Răzvan Lucescu a refuzat o ofertă din Italia) şi a făcut foarte bine, cu toate că este foarte greu în Grecia, pentru că este un club destul de haotic, PAOK, şi nu e niciunul din alea din Atena, care să aibă o anumiă putere, influenţă. Totuşi, a reuşit să schimbe stilul de joc, a reuşit să se impună şi iată că acum e la nu ştiu câte puncte de celelalte, şapte-opt puncte. Sigur, campionatul este lung, dar aşa cum îl ştiu eu, este foarte concentrat de la săptămână la săptămână şi îi doresc din tot sufletul să ia titlul", a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

"Oficial, că cel neoficial.... din păcate el l-a luat. Îi doresc, îi doresc din suflet, pentru că este un antrenor extraordinar, un băiat extraordinar, un băiat inteligent în primul rând, un băiat cu care poţi vorbi orice, nu numai despre fotbal. Eu am avut încredere mare în potenţialul lui şi iată că ce a reuşit să facă singur în ultimii cinci ani în Grecia spune tot. Eu cred că a venit vremea ca şi el să facă pasul către campionate mai puternice. Suntem puţini români care reuşesc să ... antrenori români mă refer, care să ajungă în campionate puternice. Şi eu sper ca odată cu câştigarea titlului să facă acest pas [...]”, a adăugat Lupescu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.