N-aţi fi crezut niciodată! N-a jucat niciodată la naţională, e mai bine plătit ca Xavi şi Villa şi joacă în China!

3 iul 2011 16895 afişări Campionate Externe
N-aţi fi crezut niciodată! N-a jucat niciodată la naţională, e mai bine plătit ca Xavi şi Villa şi joacă în China! N-aţi fi crezut niciodată! N-a jucat niciodată la naţională, e mai bine plătit ca Xavi şi Villa şi joacă în China!

Faptul că Asia este o piaţă din ce în ce mai mare pentru fotbalnu mai este nicio surpriză. Toate marile echipe din Occident seîntrec în turnee amicale disputate pe continentul asiatic, totul înschimbul unor sume cu-adevărat impresionante.

Chiar dacă fac mii de kilometri, dolarii chinezilor, japonezilorsau coreenilor sunt prea motivanţi pentru Real Madrid, ManchesterUnited sau Barcelona. În aceste condiţii, ultima veste care vine depe continentul asiatic nu ar trebui să mai mire pe nimeni.

Guangzhou Evergrande( nume predestinat ) l-a transferat pemijlocaşul argentinian Dario Conca pentru 10 milioane de euro, dela Fluminense, în Brazilia. Dacă suma este impresionantă, mai alescă este un jucător care nu a îmbrăcat niciodată tricoul Argentinei,cu adevărat incredibil este salariul jucătorului.

Astfel, mijlocaşul de 28 de ani are un salariu anual mai maredecât campionii mondiali Xavi, Iniesta sau Villa. Cu 10,6 milioanede euro pe care-i va câştiga în fiecare din cei trei ani decontract, Conca va fi unul din cei mai bine plătiţi fotbalişti dinlume şi chiar în "urma" unor superstaruri precum Cristiano Ronaldo,Messi, Ibrahimovic sau Rooney!

2 este numărulsezoanelor în care Dario Conca a fost ales cel mai bun jucător dinBrazilia, 2009 şi 2010

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.