Italienii s-au lăsat seduşi de modelul german! O echipă din Serie A va avea stadion OZN: arena va fi gata în 2016

11 oct 2012 1398 afişări Campionate Externe
Italienii s-au lăsat seduşi de modelul german! O echipă din Serie A va avea stadion OZN: arena va fi gata în 2016 Italienii, seduşi de modelul german! O echipă din Serie A va avea stadion OZN: arena va fi gata în 2016

Conducătorii lui AS Roma se bat în aceste zile în idei de la egal la egal cu cele mai mari cluburi din Europa, la conferinţa "Leaders in football", care este găzduită de stadionul lui Chelsea, Stamford Bridge.

Şefii formaţiei capitoline, reprezentaţi de administratorul delegat Mark Pannes, directorul comercial Christoph Winterling şi şeful departamentului de comunicare Catia Augelli, vor alege proiectul noului stadion al lui AS Roma, care va fi gata în anul 2016.

Proiectele preferate ale şefilor romani sunt cele ale stadionului lui Arsenal, Emirates, şi cele ale arenelor germane Westfalen Stadion şi Allianz Arena, pe care evoluează Borussia Dortmund, respectiv Bayern Munchen. Cum casa "tunarilor" a costat aproximativ 500 de milioane de euro, italienii ar opta mai degrabă pentru modelul german, seduşi probabil şi de banii care sunt încasaţi, spre exemplu, de cei de la Bayern. Nemţii au 12.000 de fani care plătesc 120 de euro pentru un abonament anual şi un grup mai select de 6.000 de abonaţi VIP, care deţin abonamente de 7.500 de euro, în care au incluse şi alte servicii precum masă şi parcare. Allianz Arena a costat 340 de milioane de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.